28 Nisan 2012

Kate Middleton tarzı: Bazen Şık, Bazen Sıkıcı


Kate Middleton, dün ve bugün yine farklı iki kıyafetle objektiflere takıldı. İlk önce mavi renkte tweet kumaştan ceket ve etek giyen Düşes'in tercihi Rebecca Taylor olmuş. Daha önce de yazmışımdır; Düşes'e mavi renk kesinlikle çok yakışıyor. Buraya kadar iyi güzel tabi de Düşes'in bu seçimi rengine rağmen çok sıkıcı... Bazen düşünüyorum; dünya kadar marka ve tasarımcı var... Neden bu kadar kısıtlıyor kendini (: Sadelik, alçak gönüllülük diyoruz ama kendini tekrar eden sıkıcı bir tarz da var ortada. Mesela bu tweet takımı görünce geçtiğimiz günlerde giydiği mantosu aklıma geldi. Düşes'in tarzını izlerken sıklıkla deja vu yaşıyoruz (:


Aşağıda gördüğünüz ikinci kıyafeti ise benim ilkine nazaran beğendiğim bir kıyafet oldu doğrusu. Kıyafetten ziyade sürekli açtığı saçlarını toplatması çok hoşuma gitti


Amanda Wakeley imzalı gri bir elbise seçen Düşes, küpeleri ve beline taktığı Alexander McQueen kemer ile kıyafetini hareketlendirmiş. Ben iki aksesuarını da çok beğendim. Ayrıca bu sefer ayakkabı seçimini Prada'dan yana kullanmış, iyi yapmış... Ayağında yine o eski süet ayakkabılarını göreceğim diye çok korktum (: İki kıyafet arasında seçim yapmam gerekirse kesinlikle bu kombinasyonu tercih ederim.

Fotoğraflar: DailyMail

1 yorum:

  1. Yazılarınızı gityat.com ‘ da da paylaşabilirsiniz, kendi kanalınızı kurup sitenizi tanıtabilirsiniz. Paylaşımlarınız kullanıcılar tarafından oylanabilir ve yorumlanabilir, sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

    YanıtlaSil