15 Eylül 2012

Düşes Malezya'da


Düşes'in dokuz günlük gezisinde durağı bu sefer Malezya'ydı... Malezya'da dört farklı kıyafetle ortaya çıkan Kate Middleton'un seçimleri gayet güzeldi. Ancak ayakkabı seçimi hepimizin tahmin edebileceği gibi yine nude renk LK Bennett'lerinden yana oldu. Benim söylemekten, yabancı basının yazmaktan bıktığı bu ayakkabıların artık Kate Middleton'un totemi olduğuna inanıyorum. (:


Düşes'in giydiği gri mavi bu elbise onun favori tasarımcılarından Jenny Packham'a ait... Tasarımcının 2011 koleksiyonuna ait bu elbise muhtemelen Düşes tarafından daha önce de giyilmişti. 


Akşam katıldığı gala gecesinde gözlerimi kamaştıran Düşes, bu geceye özel olarak diktirilen bu şahane elbiseyi giydi. Sarah Burton for Alexander McQueen elbisenin dore işlemelerini ve yaka kısmını çok beğendim. Yine dore renkli Wilbur and Gussie marka clutch çanta kullanmış. Düşes'in yaprak şeklindeki küpe ve bilekliği ise enfes detaylardan... Takılar Catherine Zoraida marka. Küpeyi şuradan bilekliği de buradan inceleyebilirsiniz...

Sarah Burton for Alexander McQueen


Malezya'da cami ziyaretinde bulunan Düşes yine şık bir elbise seçimi yapmış. Yine sevdiği markalardan Beulah London'a ait bu elbisenin modeli Sabitri...Elbiseyi yakından incelemek için tıklayın.


Kuala Lumpur'da şahane bir dantel elbise giyen Kate Middleton çok zarif görünüyor. Elbisesi Temperley London'un 2012 Sonbahar koleksiyonundan... Aster Flower adlı bu model yaklaşık 2500 dolar değerinde. Satışta elbisenin siyahı gözüküyor. Tek kelimeyle şahane... Elbiseyi incelemek için tıklayın.


Kate Middleton'un yalnız kıyafetleri değil saçı da çok güzeldi. 
İncilerle süslediği topuzu elbisesiyle harika görünüyor...

Fotoğraflar: Dailymail

3 yorum:

  1. ne zarif kadın yareppimmm :)

    YanıtlaSil
  2. Gece giydigi Amcquenn kiyafeyin kollari ve omuzleri ulkedeki dini protokole gore kapaliymis ama ikizler protokolun gobegine kadar girmisler :)))))

    YanıtlaSil
  3. sanırım bu kadın bana ilham veriyor..
    seviyorum kate'i

    YanıtlaSil