24 Mayıs 2013

Trend: Takım Tişörtleri (Team T-shirts)

 

Bundan 1 yıl önce numaralı tişörtler hakkında yazmıştım. Numaralı tişörtler bu yıl "Team T-shirts" adı altında yeniden yorumlanıyor. Malum, spor şıklık eğilimi yükselişine devam ediyor. Bu takım tişörtleri de tüm dünyada viral bir şekilde yayılıyor. Kadın ya da erkek fark etmez; sokak stili fotoğraflarında ya da blogger'lerin üzerinde sık sık görülüyor. Geçtiğimiz yıl Isabel Marant ve Zara'nın yaydığı numaralı tişört trendi bu yıl Topshop ve Les Plus Dorés öncülüğünde yükseliyor.

 Topshop 86 Tee - Lucitima

Topshop üzerinde 86, 73 ve 95 yazan takım tişörtleriyle viral bir akım yaratırken, Topman'de 76 yazılı tişörtleriyle dikkat çekiyor. Bu rakamların bir özelliği var mı diye düşündüm ama bulamadım. En çok tercih edilen Topshop 86 tişörtler, beyaz üzerine siyah rakamı ve çizgilere sahip. 

 
Topshop 86 Tee - Lavagabonddame
 Topman 76 Tee

Asıl bomba şimdi geliyor: Küçük bir New York markası olan Les Plus Dorés'in tasarladığı takım tişörtleri sağlam bir başarıya imza atarak bu trendin yayılmasını sağladı. Ünlü modacıların soyadları ve doğum tarihleri kullanılarak tasarlanan takım tişörtleri büyük bir ilgi gördü.Yani isteyen hayranı olduğu, sevdiği tasarımcının tişörtünü alarak ortalıkta fink atabiliyor. Gözlemlediğim kadarıyla Maison Martin Margiela yani Margiela 57'sinin taraftar sayısı çok (:

 Fotoğraflar: Tumblr, Pinterest, Lavagabonddame, Lucitima

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder