18 Mayıs 2013

Trend: Büyük Fedora Şapka

 Anna Dello Russo

Saint Laurent'in 2013 ilkbahar/yaz koleksiyonunda büyük siyah fedora şapkalar dikkat çekiyordu. Anna Dello Russo , moda haftalarında bu şapkayı en güzel taşıyan isimlerden biriydi. 2013/2014 moda haftalarına katılanlar da Saint Laurent'in büyük fedora şapka trendini sokak modasına taşıdılar... Hal böyleyken, büyük fedoraların hem bu sezonun hem de önümüzdeki sonbahar sezonunun gözde aksesuarlarından biri olacağı kesinleşti.
After DRK

Maskulen bir havası olan fedora şapkalar, takım elbiselerle giyildiğinde, giyene etkileyici ve şık bir hava veriyor. Özellikle topuklu ayakkabı gibi feminen bir detayla tamamlandığında etkisi çok daha fazla oluyor. Fedoraların geniş olanları tercih edilecekse, takılan açı ve yüz şekline uyumuna dikkat edilmeli.

Camille over the rainbow

Siyah renge alternatif olarak, parlak renklerde fedora şapkalar da sezonun gözdelerinden... Bordo, parlak kırmızı, lacivert ve mavi gibi renkler bu şapkalarda öne çıkıyor. Pastel renklerden hoşlananlar için de mint yeşili ve gri renkte fedora şapkaların dikkat çektiğini söylemek mümkün.

 Yasmin Sewell
Summerlisten
 Miranda Kerr
Blake Lively
Caroline Seiber
Fotoğraflar: Vogue, Tumblr, Le 21ème, Candice Lake, After DRK, Camille Over the Rainbow

1 yorum:

  1. Şapka gerçekten çarpıcı :)
    Eline sağlık
    http://dafinyapragi.blogspot.com/

    YanıtlaSil