7 Mayıs 2013

At kılı fırçası ile selülite veda edin!

  
Selülit, çağımız kadınlarının ortak derdi. Üstelik zayıflık ya da şişmanlıkla da bir bağlantısı yok. İnce ve zayıf kadınlarda da selülit görülüyor. Ünlü ya da ünsüz fark etmiyor. Hatta inanmayacaksınız belki ama profesyonel sporcularda bile selülit var.
Östrojen hormonunun başrolü oynadığı selülit oluşumuna,  hareketsizlik, yanlış beslenme ve hızlı kilo alıp vermek gibi faktörler de sebep oluyor. Esasında, kadınlarda deri altındaki yağ genişliyor kan ve lenf dolaşımını engelleyerek, portakal kabuğu görünümlü selülitleri oluşturuyor.
Peki, sorun kan dolaşımı bozukluğuysa bununla savaşacak etkili bir yöntem var mı? Daha doğrusu "kan dolaşımı artıracak yöntem nedir?" diye biraz düşünürsek, doğru cevabın kadim bir tedavi yöntemi olan "masaj" olduğunu görmek zor olmaz.


Kan ve lenf dolaşımını artırmak ve daha etkili bir masaj yapmak için ünlülerin de tercih ettiği, at kılı fırçasından faydalanabilirsiniz. At kılı fırçasını günde sadece 5-10 dakika kullanarak selülitten tamamen kurtulmak akıllıca…Ayrıca ürünü kullanmak için selülitli olmaya da gerek yok, selülit oluşumunu engellemek için de kullanmak lazım!

Uzun bir süredir selülitsiz güzel bacaklarıyla meşhur Eda Taşpınar’ın da at kılı fırça ile bacaklarına masaj yaptığını çoğu yerde duyuyor ve okuyoruz. Konuyla ilgili araştırma yaparken www.atkilifircasi.com.tr sitesine denk geldim ve hemen at kılı fırçasını sipariş verdim.

At kılı fırçasını kullanırken etkisini artırmak için bitkisel yağlardan da faydalanmak gerekiyor. Özel üretim olan Selülout marka bu yağın içerisinde badem, kekik, portakal, lavanta, limon, susam, biberiye, greyfurt ve daha bir çok faydalı bitkinin yağı var. Selülout yağını sürdükten sonra at kılı fırçasıyla masaj yapmak zamanla selülitlerin azalmasına yardımcı olacaktır.



At kılı fırçasını her gün kullandığınızda:
  • Ölü hücreler temizlenir.
  • Kan dolaşımınız hızlanır.
  • Selülitleriniz azalır.
At kılı fırçası ve selülout yağını http://www.atkilifircasi.com.tr/ adresinden satın alabilirsiniz.

1 yorum:

  1. merhaba,ürünü kullanmaya başladıktan sonra küçük bir bilgi yazısı yazarsan çok sevinirim :)

    YanıtlaSil