21 Ekim 2013

Sevdiğim moda blogları: Passion 4 Fashion


Bu hafta İngiltere Leicester'den Magdalena Knitter'in blogu Passion 4 Fashion'ı mercek altına alıyoruz. 28 yaşındaki blogger, alışveriş danışmalığı ve stilistlik yapıyor. Bir taraftan da kişisel stilini moda blogunda takipçileriyle paylaşıyor. Haliyle bu kadar modayla iç içe olunca kişisel stili de insanın ilgisini çekiyor. Magdalena'nın trendlere çok fazla takılmayan ancak zamansız ve kaliteli parçaları bir araya getirdiği bir stili var.
Stil ikonu olarak Audrey Hepburn ve Jackie Onassis gibi isimleri benimsemiş bloggerın tarzında da zaman zaman bu esintiyi hissedebilmek mümkün. Lüks markalardan bir çok parçaya sahip Magdalena, zaman zaman ulaşılabilir markalardan da seçimler yapıyor. Modelleri aratmayan bloggerin fotoğraflarını da beğeneceğinizi düşünüyorum. Magdalena'nın instagram hesabı için burayı, blogunu ziyaret etmek için de burayı tıklayın.


8 yorum:

  1. Merhaba blogunu google da arama yaparken yeni keşfettim. Paylaşımların ve blogunu çok beğendim. Bende özellikle yabancı bloggerları takip etmeye bayılıyorum. Banada beklerim:)
    gul-karalar.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Fuch Sia Çok teşekkür ederim, beğenmene çok sevindim (: Sevgiler...

      Sil
  2. sen benim için vazgeçilmez bir blogsunn harikasınn ______

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @tugbade asıl sen harikasın beni izlediğin için (: Teşekkürler.

      Sil
  3. bayıldıım. tam olarak benim tarzıım. kadında çok asil. harika bi yazı :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Betül Çok beğeniyorum ben de kendisini. Karakteristik hoş bir yüzü var. Fiziği ve kıyafetleri de çok güzel. Teşekkür ederim (:

      Sil
  4. I can't understand a single word but I guess it must be something nice about my blog. Thank you for posting this. Magda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Magda You are very welcome Magda! This post is about your amazing blog. You have great style. Love. Melike

      Sil