23 Ekim 2013

Trend: Biker Ceket


Bu sezonun en güzel deri parçalarından biri Biker ceketler. Nam-ı diğer motosiklet ceketleri ara mevsimin kararsız havaları için şık ve tarz bir kurtarıcı görevi görüyor. Kapitone, renkli deriden ya da farklı kumaşlardan olanları dikkat çekiyor ama bana sorarsanız, önümüzdeki dönemlerde kullanmak için en iyi yatırım, siyah klasik bir Biker ceket olacaktır. Zaten bu sezon siyah deri Biker ceketlerin çok popüler olduğunu belirtmek gerekiyor.


Biker ceketler, maskulen ve asi görüntülerine rağmen klasik bir siyah elbiseyle, kumaş pantolonla ya da şifon elbiselerle harika bir görüntü sağlıyor. Ofisten sokağa rahatlıkla kullanabileceğiniz Biker ceketleri yazın giymeye doyamadığınız elbiselerinizi sonbaharda giymeye devam etmek için kullanabilirsiniz. Spor giyim konusunda da hemen her parçaya uyan bu güzel parça kot pantolonlarla da şahane görünüyor. Biker şıklığı için görünümünüzü deri pantolon ve biker botlarla tamamlayabilirsiniz.

 
Fotoğraflar: Stockholm Street Style, Pinterest, Tumblr

4 yorum:

  1. sayende yine harika postlarla güne başladık teşekkürler.Birşey sormak istiyorum twitterınızda karl lagerfeld resmi var o resmi benim paylaşırmısınız bende kendisine deli gibi hayran olduğum için resme bayıldım nerden bulabilirim o resmi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @tugbade Çok teşekkürler tugbadecim. Tabi, bana Facebook'tan mesaj atarsan ya da gardiropkedisi@gmail.com adresine yazarsan fotoğrafı gönderirim.

      Sil
  2. Yelekleri de favorilerimden :)

    YanıtlaSil