15 Haziran 2014

Kate Middleton: Alexander McQueen Ceket


Her yıl olduğu gibi, Kraliçe'nin doğum günü bu yıl da resmi törenlerle kutlandı. Tüm kraliyet üyelerinin bir araya geldiği Trooping the Colour törenlerine tabii ki, Kate Middleton da katıldı. Tören için buz mavisi renkte jakarlı kumaştan bir ceket tercih etmiş. Maalesef, Kate'in fotoğrafları ya balkondan çekilmiş, ya da atlı arabadan... Bu yüzden aynı kumaştan olduğu belli olan parçanın etek mi elbise mi olduğu belirsiz...


Kate'in giydiği ceket, favori tasarımcılarından Alexander McQueen imzası taşıyor. Yaka detayı ve fermuarı dikkat çeken ceket, Kate için özel siparişle tasarlanmış. Ancak, McQueen koleksiyonlarında bu cekete benzeyen bir model var. Muhtemelen bu modelin modifiye edilmiş hali diye düşünüyorum.


Yaka kısmı benzeyen ve fermuar detayı da aynı olan ceketin, peplum olan kısmı değiştirilmiş. Kumaşın deseni ve rengi de farklı... Ben ceketin orijinal halini daha çok beğendim. Bu ceket stoklarda yok ama detaylıca incelemek isteyenler için linki hala duruyor (: Ceketi yakından incelemek için tık tık.


Kate'in şapkası Jane Taylor imzası taşıyor. Çok şık ve her zamanki gibi çok zarif bir şapka... Bu arada Alexander McQueen'in alamet-i farikası olan kurukafa desenini cekete dikkatlice bakarsanız, ceketin her iki tarafında da görebilirsiniz.


Kate, çanta olarak ten rengi Alexander McQueen Clutch çantasını kullanmış. Yakasındaki 5 inci bulunan broş hakkında ise bir sürü söylence var. Bazıları kraliyete ait olduğunu yazmış, bazıları ise kraliyete ait ama birebir taklit bir broş olduğunu iddia etmiş...

Fotoğraflar: Dailymail

2 yorum:

  1. Niye taklit broş taksın canım Kate'im kendisi zarafet mücevheri:)
    Alexander McQueen Kate'e çok yakışıyor. Etek bence diz kapağı hizasındadır. Malum kraliçe Kate'in giyimine el attı. Omuz-diz kapağı formatı da diyebiliriz. O şapkayı başkası giyse böyle durmaz.

    YanıtlaSil
  2. Niye taklit broş taksın canım Kate'im kendisi zarafet mücevheri:)
    Alexander McQueen Kate'e çok yakışıyor. Etek bence diz kapağı hizasındadır. Malum kraliçe Kate'in giyimine el attı. Omuz-diz kapağı formatı da diyebiliriz. O şapkayı başkası giyse böyle durmaz.

    YanıtlaSil