23 Haziran 2014

Sevdiğim moda blogları: Fake Leather


Sevdiğim moda bloglarında bu hafta, Meksika'nın Tijuana şehrinde yaşayan Adriana Gastélum'um blogu "Fake Leather"ı mercek altına alıyoruz. Adriana, 25 yaşında ve grafik tasarımcı. Blogunun dışında iki internet sitesinde daha bloggerlık yapıyor ve kişisel stilini modaseverlerle paylaşıyor. Blogunu 2010 yılında açan Adriana, modanın dergi editoryallerinden farklı olduğunu göstermek ve giyilebilir/ulaşılabilir parçalarla yaptığı kombinleri paylaşmak amacıyla İnternet macerasına başlamış. 



Adriana'nın sade ve klasik parçalardan oluşan bir gardırobu var. Moda trendlerini ağırlıklı olarak aksesuar kısmında takip etmeyi seviyor. Dolayısıyla kıyafetlerinde zamansız ve klasik parçaları seçerken; çanta, ayakkabı ve takı gibi aksesuarlarında trend parçaları tercih ediyor. Adriana, minimal şıklığını profesyonel çekilmiş fotoğraflarla ve sade tasarımlı bloguyla takipçileriyle paylaşıyor. Eğer Adriana'nın tarzını sevdiyseniz; instagram hesabını takip etmek için burayı, blogu Fake Leather'ı ziyaret etmek için burayı tıklayabilirsiniz.

6 yorum:

  1. Göz yormayan, sade ve asil bir tarzı var. Üstelik çok hoş kendisi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Georgi Çok beğeniyorum, ilham verici bloggerlardan biri...

      Sil
  2. Katılıyorum, sade ve elegant bir tarzı var. Senin blogunu göz zevkim artsın, daha zevkli seçici olayım diye adeta bir Maison Française dergi tadında okuyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Kozmetik Karne Beğenmene çok sevindim. Ne güzel yorum bu, şımaracağım şimdi (: Çok teşekkür ediyorum hem takibine, hem de güzel yorumlarına... Eksik olma (;

      Sil