4 Haziran 2014

Trend: Safari


Amazonlar, Masailer, biraz Tanzanya biraz Kenya: İşte 2014 yaz safari modası! Şehirde safari şıklığını yaratacak giyim parçalarının öne çıktığı bir yaz bizleri bekliyor. Özellikle; safari tarzında kullanılan renk skalasının öne çıktığını görüyoruz. Camel, kamuflaj tonları, kiremit rengi, haki yeşil, yağ rengi ve toprak tonlarının sık kullanıldığı bir tema bizleri bekliyor. Bir kaç sezondur zirveden inmeyen hayvan desenlerinin bu temayla birlikte bir yere gitmeye de niyetleri yok.


Özellikle leopar desenin bu temada da hatırı sayılır bir yeri var. Ardından yılan desenleri geliyor. Safari yelek ve ceketler, militer parçalar, kargo pantolonlar, süet ve deri parçalar, tribal desenler, püsküllü parçalar, hasır aksesuarlar, tahta bilezikler, 2014 yılının safari temasının olmazsa olmazları arasında yerini alıyor. Safari temasının etkisi sadece 2014 yaz sezonuyla da sınırlı kalmayacak. Safari trendi, önümüzdeki 2014 kış sezonuna, askeri parçalarla yeniden yorumlanacak ve 2015 yazına da sirayet edecek...


Fotoğraflar: Pinterest


5 yorum:

  1. Hamile modasiyla da ilgili birseyler yazsaniz ne kadar da güzel olur :):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Gökçen Bayrakçı Olabilir, aklınızda belli bir konu var mı hamile giyimiyle ilgili?

      Sil
    2. Ünlü hamilelerin günlük giyim tarzlari/tercihleri olabilir mesela ya da hamile yaz modasi ya da hamile sonbahar modasi vb. gibi :)

      Sil
  2. Safari renkleri şapkayla ve yanık tende çok uyumlu oluyor. Yaz başında harika fikir veren bir yazı olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Kozmetik Karne Bronz tenle gerçekten hoş duruyor. Çok teşekkürler (=

      Sil