5 Ağustos 2014

Kate Middleton: Krem Alexander McQueen Manto Elbise


Kate Middleton ve eşi Prens William, dün Birinci Dünya Savaşı'nı anma etkinlikleri sebebiyle Belçika'ya resmî ziyarette bulundular. Resmi ziyaret ve anma etkinlikleri işin içinde olunca, Kate'in kesinlikle daha önce giydiği manto elbiselerinden birini giyeceğini düşünüyordum. Ama yanıldım (: Manto elbise giyeceğini tuttursam da Kate, daha önce görmediğimiz bir parçayla karşımıza çıktı. Kate'in seçimi favori markalarından Alexander McQueen'den yana oldu...


Blogu takip edenler bilir; Kate ne zaman Alexander McQueen giyse, çok beğenir ve Kate'in McQueen giydiğinde bambaşka göründüğünü söylerim. Lakin, bugün aynı şeyleri hissedemedim, hatta manto elbisenin Alexander McQueen olduğunu duyunca epey şaşırdım. Koleksiyonu kurcaladığımda böyle bir parçayla karşılaşmadım, muhtemelen Düşes için özel olarak dikilmiş. Gariptir ki, mantonun dikişleri ve bebe yaka olması beni pek çekmedi. Özellikle göğüs altındaki dikişler gözü rahatsız ediyor. Düşes için aceleyle modifiye edilmiş bir parça da olabilir.


Düşük bel detayını da pek sevemedim. Mantonun rengi güzel ancak gözüm yine bebe yakaya ve üst kısımdaki dikişlere takılıyor. Tabii, kanayan yaram LK Bennett Sledge ayakkabıları da görmezden gelmek istiyorum. Hatta şu an görmezden geliyorum (:


Kate'e dair en beğendiğim şey şapkası oldu. Sıklıkla şapkalarını kullandığı, Jane Taylor tasarımı olan bu parça, Kate'in kıyafetine renk ve hareket katmış. 615 GBP değerindeki şapkayı yakından incelemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. Kate'in Annoushka inci küpeleriyle hoş bir görüntü olmuş.


Kate kıyafetini sık sık kullandığı Alexander McQueen Clutch çantasıyla tamamladı. Bu arada bazı İnternet mecralarında Kate'in 42 kiloya düştüğü ve Anoreksiya'ya yakalanmış olabileceğini okuyorum. Biraz daha abartsalar 30'lu kilolara kadar zayıflatacaklar Kate'i (: Kate'in 42 kilo olduğuna inanmam, ama evine bir spor salonu kurduğunu ve her gün özel spor hocasıyla saatlerce çalışma yaptığına inanırım. Düşes bu aralar Fitness takıntısı edinmiş. Umarım Anoreksiya ya da Blumia gibi hastalıklar söz konusu değildir. Sağlıklı yaşama ve spora bu kadar düşkün birini, böyle hastalıklarla anmak tuhaf geliyor...

Kate'i ve Kate'in seçimlerinizi siz nasıl buldunuz?

Fotoğraflar: Daily Mail

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM

1 yorum:

  1. ayakkabı konusunda artık yardım almalı kötüye gidiyor :)) şapka çok güzel ayrıca..

    YanıtlaSil