23 Ekim 2014

Kate Middleton: Jenny Packham Mavi Elbise


Kate'in dönüşü cidden muhteşem oldu! Geçtiğimiz gece Londra'da bulunan Doğal Tarih Müzesi'nde düzenlenen bir fotoğraf yarışmasında ödülleri dağıtmak için boy gösteren Düşesimiz tek kelimeyle nefes kesici görünüyordu. Henüz 13 haftalık hamile olan Kate Middleton, favori tasarımcıları arasında yer alan Jenny Packham'dan özel tasarım bir elbise giyerek şıklığı ve güzelliği ile bir kez daha kendine hayran bıraktı. Henüz karnı çok belirginleşmese de, anvelop tarzındaki bu güzel tasarımlı elbisenin Kate'e çok yakıştığını söylemek lazım.


Jenny Packham her ne kadar favori tasarımcısıysa, mavi ve mavinin tonları da Kate'in favori renklerinden... Pastel mavi tonlarındaki elbise Kate'in üzerinde harika görünüyor. Bronzlaştırıcı kullandığını düşündüğüm Düşes bu elbiseyle gerçekten ışıldamış. Uzun bacaklarını ortaya çıkaran elbise, Kate'e hem çekici hem de zarif bir hava vermiş. Yani Kate, çok çekici görünürken bile o ince zarafet çizgisini korumayı yine başarmış ve elbiseyi harika taşımış. 


Kate'in üzerinde gördüğümüz yeni parçalardan konuşuyor olsak da, o Kraliyet'in en tutumlu hanımlarından biri olarak geri dönüşüm stilini de elbette devam ettiriyor. Düşes'in bilekten bağlı pudra renkli LK Bennett Agata modeli ayakkabılarını 2011 yılında katıldığı Ark Gala gecesinde görmüştük. O geceyi ve Kate'in muhteşem kıyafetini hatırlamak isteyenler buraya tıklayabilirler.


Düşes'in ayakkabısıyla aynı tonlardaki yeni çantası da dikkat çekici... Alexander McQueen'den özel olarak tasarlanmış Clutch çantada her zaman olduğu gibi markanın alamet-i farikası olan kurukafa figürü yerine parlak taşlar kullanılmış.

 

Kate Middleton'ın geometrik şekilli küpe ve kolyelerini de ilk defa görüyoruz. Monica Vinader tasarımı olan mücevherler 18 ayar pembe altın, gümüş ve elmastan oluşuyor. Küpenin değeri 745, kolye ise 1000 GBP değerinde...


Kate saçlarını her zamanki dolgun dalgalarla şekillendirmiş. 
Makyajı her zamanki gibi sade ve dozunda, yine çok neşeli ve sağlıklı görünüyor.


Kate'in tek başına katıldığı gecede ona müzenin direktörü olan Michael Dixon eşlik etti.
Bu arada elbisenin kapalı görüntüsü de çok şık.


Kate yine 10 numara 5 yıldız bir hamilelik stiliyle karşımızda sanırım (:
Siz ne dersiniz?

Fotoğraflar: Dailymail

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM

2 yorum:

  1. Kate'e mavi çok yakışıyor.Bu arada Jenny Packham elbiseler artık Vakko'da satılıyor. Evet doğru tahmin, bacak-kol-boyun bölgesinde Bobbi Brown cream oto-bronzer No.2 kullanılmış

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikkarne Valla harikasın. Sayende Kate'in kullandığı bronzer'ı da öğrenmiş olduk. Teşekkürler ;)

      Sil