9 Aralık 2015

Recycle Kate: LK Bennett Elbise ve Peplum Ceket


Hayırsever Düşesimiz, Kraliyet resepsiyonunun ardından hemen bir yardım organizasyonunda boy gösterdi. ICAP adında bir finans şirketinin düzenlediği bağış toplama kampanyasına eşi Prens William ile katılan Kate Middleton, tekrar giydiği kıyafetinden ziyade kısa kestirdiği saçları ile dikkat çekti. Yeni saç kesimi ile çok modern ve hoş olduğunu düşünüyorum. Düşes'in bu keyifli gününe haydi hızlıca bir göz atalım...


 

Son zamanlarda saçıyla ilgili değişiklikler yapan Düşes, bu kez de saç boyunu kısaltmış. Ben bu saç boyunu Kate'e yakıştırdım. Daha havalı ve hoş görünüyor. Kate'in saçlarındaki ışıltılar da zaten sağlıklı olan saçlarını daha hoş göstermiş.


Düşes bu güzel peplum ceket ve elbiseyi 2012 yılında bir etkinlikte giymişti. 
Neredeyse Kate ile bütünleşen LK Bennett markasına ait parçaları hatırlamak isteyenleri buradan alalım.


Kate takımını, giymeye bayıldığı Stuart Weitzman süet ayakkabıları ve Mulberry çantası ile tamamladı. Yine daha önce de kullandığı Mappin & Webb Empress kolyesini bu elbiseyle hiç sevmedim. Keşke takmasaymış.


Bu fotoğraf için "yardım etkinliğinin simgesi" demek yanlış olmaz zira çok konuşuldu, sosyal medyada da çok paylaşıldı. Şirket çalışanlarının adeta bir kostüm partisine çevirdiği bağış toplama etkinliği Kate'i sık sık kahkahalara boğmuş (:


Yardımseverlerin telefonlarını yanıtlayan ve bağış toplayan Düşes'in telefonda çok kibar ve konuşkan olması da dikkat çekmiş (:

Fotoğraflar: Daily Mail



2 yorum:

  1. Merhaba zaten tatlı bir bayan :) güel bir etkinlik olmuşa benziyor :) yine çok sevdiği süet ayakkabıları ile :)

    YanıtlaSil
  2. Saçlarını kraliçenin isteğiyle kestirmiş diyolar :)
    Saçları çok güzel.. Daha fazla kısalmasınnn

    YanıtlaSil