11 Ocak 2016

ByJulia ile büyük beden şıklığı



Akşam yemekleri, özel günler, davetler, düğünler, organizasyonlar… vs akşamın hangi akşam etkinliği olacağı sonucu değiştirmiyor. Kadınlar abiye elbiselerden vazgeçmiyor, vazgeçmeyecek. Birbirinden farklı çeşitte üstelik indirimli büyük beden abiyeler; Byjulia ekibi ile kadınların tercih ve zevklerine sunuluyor. Yıllardır indirimli büyük beden abiyeler ile tamamlayıcı aksesuar ve şalları takip eden tüm kullanıcılarımız, elbise modelleri ile indirimleri takip etmekte zorlanıyor. Sınırlı üretilen modeller, kaliteli ürün, büyük beden vücut ölçülerine profesyonel yaklaşım ve sınırlı stoklarla modeli kapan arkasına mutlu yaslanıyor.

Dekoratif, parça destekli, aksesuarlı, fermuarlı eklemeli parçaları ile etek boyu uzayıp kısalabilen, omuz ve kol kısmı hareketlendirilip sadeleştirilebilen, kadifeden viskona, payet işlemelilerden tül detaylılara, hem kampanyaları hem de model şıklığı ile göz kamaştıran indirimli büyük beden abiyeler; siparişlerinizi bekliyor. Tükenmeden alın. Üretilen özel kesim ürünler sınırlı sayıda üretiliyor ve sadece online satışı yapılıyor. Byjulia ürünlerini hiçbir mağazada bulamazsınız. 


İndirimli büyük beden abiyeler arasında kaç tane sipariş ettiğinizi düşüneceğiniz, özel kesim olan modellere bu kalite ve bu fiyatla sahip olmanın mutluluğunun yanında, hizmet kalitesinde de sizleri iyi bir ev sahibi gibi karşılayan Byjulia ekibini sürekli takip edeceksiniz. Sıklıkla indirimlerin uygulandığı, abiye kıyafetlerin yönelimlerini trendlere göre takip eden, ürün çeşitliliğini siz kadınların beklentilerine göre genişleten ve geliştiren Byjulia, 2012 yılından beri verdiği profesyonel büyük beden abiye kıyafet hizmetleri ile göz doldurmaya devam ediyor.

Byjulia, ürünleri tercih edenleri; hem kaliteli hem profesyonel kesim ile farklı ve büyük beden ölçülere rahat uyum gösteren kıyafetlerle; değerli müşterilerini uygun fiyatla aynı noktada birleştirerek, sürekli memnuniyet oluşturup gelişmeye, ürün yelpazesine yeni ürünleri katmaya devam ediyor. İndirimli büyük beden abiyeler, kadınların tercihleri arasında tamamlayıcı aksesuarlar ile en üst sıralarda yer alıyor. Byjulia ekibi tüm ürünlerde size vücut tipi seçme fırsatı veriyor. Sizi var olduğunuz ışıltılı halinizle, vücut tipiniz ve beden ölçünüzle katılacağınız gecede en güzel şekilde yansıtacak ürünle buluşturuyoruz. Sınırlı sayıda üretilen özel modellerimiz dahil olmak üzere, sıklıkla indirime giren abiyeler 24 saat içinde kargo ediliyor.
Güzel günlerde giymenizi dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder