17 Ocak 2016

Esra'nın Portresi trendleri


Esra’nın portresi, yağlı boya ile yapılmış, her fırça darbesi ise internette hayatla ilgili merak ettiği şeyleri arayan araştıran kişilerce atılarak oluşan, her geçen gün gelişen bir portre. Yaşamı kolaylaştıracak püf noktalarını, en yeni trendleri, sokağın ve modanın kalbinin ritmini öğrenebilirsiniz. Esra’nın portresi; hayatın tüm tezatlarının bir arada akmasının adeta size sunumudur.

Modanın soluk soluğa bir hızla akımlar yarattığı çağımız dünyasındaki kadın, erkek, gelin damat giyimleri ile ilgili son gelişmeleri, en gözde tasarım aksesuarları ve kendin yap aksesuarlarını inceleyebilirsiniz. Modanın en yeni trendlerini de basit hileler, püf noktaları ve el becerileri ile kendi modanızı nasıl yaratacağınızı da buradan inceleyebilir, öğrenebilirsiniz.

Kişisel bakımın altında yatan sihirli elleri, makyajın tüm hilelerini, yeniliklerini, hangi yüz, cilt tipine hangi saç kesimi, hangi cilt bakımı, hangi makyaj tekniklerinin uygulanması gerektiğini görebilirsiniz. Nasıl makyajın tüm sırlarını veriyorsa en doğal nasıl görüneceğinizi, en pratik bakım maskelerini, sadece elma sirkesi ile nasıl harikalar yaratacağınızı, sayısız güzellik ipuçlarını takip edebilirsiniz.

İlişkiler- aşk – evlilik düğün denince aklınıza neler geliyorsa, ilk buluşmalar, flört dönemleri, kadınlar ve erkekler birbirlerinde nelere dikkat ediyor, nelere önem veriyor, en trend gelinliklerden, bebek bakımının en anlamlı ve bilmeniz gereken taraflarına, hayata dair ne varsa yükselen değerlerle ve kaybolan değerlere Esra’nın Portresi’nden ulaşabilirsiniz. Bültenini günlük takip edebilir, ne sormak istiyorsanız, neyi öğrenmek istiyorsanız yazabilirsiniz. Sokağın, evin, ofislerin, havanın, modanın ve hayata dokunan her şeyin takipçisi ve paylaşınca güzelleşen yeniliklerle o da bizi takip ediyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder