18 Şubat 2016

Kate Middleton: Reiss Gömlek ve D&G etek


Kate Middleton, Huffington Post ekibiyle Kensington Sarayı'nda bir buluşma gerçekleştirdi. Buluşmada ruhsal sağlık problemi yaşayan çocuklar konuşuldu ve Düşes de Huffington Post için konuk editörlük yaptı. Kate bu toplantı için pek alışık olmadığımız şekilde gömlek-etek ikilisini tercih etti. "İş kadını" tarzındaki seçimlerinde favori markası olan Reiss gömlek ve dev tasarımcı Dolce&Gabbana'ya ait etek ön plana çıktı. Haydi Kate'in yeni parçalarına göz atalım...



 Kate'in tercih ettiği dik yaka beyaz gömlek pek sevdiği Reiss markasına ait... Şifon gömleğin ön kısmındaki şerit detayları dikkat çekiyor. Kesinlikle çok şık ve zarif bir parça.

Reiss Vinnie Gömlek

 Reiss Vinnie gömlek, 230 dolar fiyatla satılıyor. Gömleği yakından incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.


Kate'in buklet kumaştan yün eteği eteği ise Dolce&Gabbana'dan. Etekte kullanılan düğme ve püskül detayları, klasik bir kumaşa farklı bir hava getirmiş.

Dolce&Gabbana etek

Dolce&Gabbana etek, bu sıralar Mytheresa'da 285 Euro fiyatla satılmakta... 
İncelemek isteyenleri buradan alayım.


Kate bu gömleği başka bir etekle kombinleseydi, kıyafetini daha çok sevebilirdim. Gömleğin modeli ve duruşu gerçekten çok şık... Kate'in katıldığı etkinlik için de çok güzel bir seçim olmuş.


Kate'in kat verilmiş saçları daha taze ve enerjik bir görüntü vermiş.
Kate'in kıyafetinde sevemediğim tek nokta tahmin edebileceğiniz gibi süet ayakkabılarını yeniden giymesi oldu. Bu detay dışında Kate'i manto-elbise seçimleri dışında farklı bir kombinle görmek hoşuma gitti.
Siz ne dersiniz?

Fotoğraflar: Daily Mail



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder