28 Şubat 2016

Süet etek nasıl giyilir? | Kombin

 Blonde Salad

Süetin baş döndüren yükselişi sürüyor. 70'li yılların ve pek tabii Boho stilinin en güzide materyallerinden biri olan süet, geçtiğimiz yaz sezonundan 2016 kışına hızlı bir geçiş yapmıştı. Görünen odur ki, 2016 ilkbahar/yaz sezonunda süet eteklerin de ayrı bir yeri olacak. Peki bu popüler parçayı zorlanmadan nasıl kombinleriz? Süet etekleri bahar kombinlerine nasıl ekleriz? İşte bir kaç şık tüyoyla süet etek giymenin zahmetsiz yolları...




Süet etek ve kazak

Süet eteğin en çok yakıştığı parçalardan biri sıcacık tutan kazaklar! Ancak burada dikkat etmeniz gereken nokta kazağı eteğin içerisine sokup kullanmak... Son derece "havalı" görünen bu kombinasyonda, serin bahar günleri için uzun süredir trend olan balıkçı yaka kazakları da kullanabilirsiniz.



Süet etek ve gömlek

Süet eteğe kolejli bir hava vermeye ne dersiniz? Gömlek ve süet etekle elde edeceğiniz kombini ofis stiliniz için de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu sezon hardal rengi süet etekleri beyaz veya mavi renkli gömleklerle tamamlayabilirsiniz. Daha resmi kombinler için süet kalem etekleri gömleklerinizle birlikte giyin.


Süet etek ve ceket

Ofis stiliniz için süet eteğinizi Blazer ceketle tamamlamaya ne dersiniz? Baharın serin havasına uygun sokak kombininiz içinse deri ceketlerden yararlanabilirsiniz.


Breton üstler ve süet etek

Sezonun bu iki güzide trendini kombininizde birleştirmeye ne dersiniz? Bu iki parçanın birlikte kullanımı popüler görünümlerden olacak...


Püsküllü süet etekler ve minimal üstler

Püsküllü etekler gösterişli parçalar olduklarından, onları minimal; sade parçalarla kombinleyebilirsiniz. Süet eteğinizle aynı tonlarda üstler de eforsuz şıklık için iyi bir seçimdir.


Süet etek ve Casual kombinler

Günlük kombinler için süet eteği kot ceket ve spor ayakkabılarla tamamlayabilirsiniz. Kot ceket yerine kot gömlek ya da düz bir basic tişört süet eteğinizi günlük kombinlerde rahatlıkla değerlendirmenizi sağlar...


Süet etek ve opak çorap

Siyah opak çorapları kahve ve hardal tonlarındaki süet eteklerinizle rahatlıkla giyebilirsiniz. Siyahla kontrast yaratan bu görünüm hem şık görünmenizi sağlayacak hem de serin havalarda eteğinizi giyebileceksiniz.

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder