11 Temmuz 2016

Kate Middleton: Alexander McQueen Obsession-Print Elbise


Sporun ve sporcunun dostu Düşesimiz, Kateciğimiz Wimbledon Turnuvasının final maçında boy gösterdi. Finale eşi William ile katılan Kate Middleton, daha önceki turnuvalarda olduğu gibi yine çok zarif ve hoş görünüyordu. Hülasa, hastası olduğum tasarımcı Alexander McQueen'e ait çok tatlı bir elbise seçen Kate, şıklığıyla konuşturdu! Haydi dKate'in seçimine ve detaylara yakından bakalım...



Kate'in seçimi Alexander McQueen demiştik... Markanın 2016 Sonbahar koleksiyonunda yer alan elbise, stoklarda şimdiden tükenmiş. Ben yine de saha detaylı incelemek isteyenler için buraya linki bırakıyorum (: 

Alexander McQueen Obsession-Print Elbise

Yuvarlak yaka, A kesim eteği ve mücevher desenlerinin ağır bastığı kumaşıyla dikkat çeken elbise 3000 dolares fiyatla satılıyor(muş). Siteye girip desene yakından bakarsanız, 'Obsession' baskıda mücevherlerin dışında kurukafa, ruj ve kelebek desenlerini inceleyebiliriniz. 'Obsession' desen, McQueen'in yeni sezon koleksiyonlarında bluzdan çantaya pek çok giyim parçasında yer alıyor.



Elbise güzel olmasına çok güzel ancak bel kısmında sorun var gibi görünüyor. Sanki Kate'in üzerine oturmamış. Modelde ise bel hizası tam yerinee ve elbise tabir-i caizse 'kalıp gibi' duruyor. Kate'de etek boyu da uzun durmuş. Keşke yukarıdaki boyu tercih etseymiş demeden edemiyorum.



Kate'in daire şeklindeki etnik küpelerini daha önce bir kaç kez görmüştük. Ben bu elbise ve saçlarla pek yakıştırmadım ma Brora Gold Charm küpeleri yeniden kullandığını buraya not düşelim...


.
Kate, McQueen elbisesini L.K. Bennett Natalie clutch çantası ve Cartier Ballon Bleu saatiyle tamamladı.

Fotoğraflar: DailyMail


1 yorum:

  1. belli ki elbise modifiye edilmiş Kate için orojinal boya malum Kraliçe izin vermiyor :-D

    YanıtlaSil