24 Temmuz 2017

Kate Middleton: Emilia Wickstead Elbise


Kate Middleton ve eşi William, 5 günlük Kraliyet Turu'nun sonuna geldi. Çiftin son durağı Almanya'nın 2. büyük şehri olan Hamburg oldu. İlk olarak Maritime Müzesini ziyaret ettiler ardından Airbus'ın Hamburg'taki kampüsüne gittiler. Kate, bu son gezi için leylak rengi bir elbise tercih etti. Sanırım bu gezi boyunca Kate'in en sevdiğim kıyafetlerinden biri de bu oldu. Haydi uzatmadan detaylara bakalım...


Düşes bu kez Emilia Wickstead imzalı bir tasarım giydi. Elbise tahmin edebileceğiniz gibi Kate'e özel bir tasarım... Elbisenin rengi ve kumaşı itibariyle, modacının 2015 yılındaki bir tasarımının modifiye edilmiş hali olabileceği söyleniyor. Sanırım mavi renkten sonra Kate'e en yakıştırdığım renk, eflatun renginin bu tonu oldu. 


Kate, leylak rengi elbisesiyle kırmızı tonlarında vintage esintili bir çanta kullandı. İlk kez gördüğümüz çanta, Anya Hindmarch imzası taşıyor. Çanta stoklarda erimiş. Açıkçası çok şık bir hareket olmuş, leylak ve kırmızı rengin birlikte kullanımı harika sonuç vermiş. 


Bu muhteşem renkle birlikte lavanta tonlarındaki ametist damla küpelerini kullandı Kate...
Kiki McDonough küpeler bu elbiseyle enfes gözüküyor.


Kate, artık adını mıh gibi aklımızda tuttuğumuz ten rengi Gianvito Rossi ayakkabılarını giymeyi tercih etti. İyi de yapmış, sanırım bu elbiseyi tamamlayabilecek en güzel şey bu stilettolar... Elbisenin boyu mükemmel, Kate'in yerinde olsam bu bu etek boyunda ısrarcı olurum (:

Ben bu Kraliyet Turu'nun son kıyafetini çok ama çok beğendim.

Siz ne dersiniz?

Fotoğraflar: Daily Mail



3 yorum:

  1. çantayı pek uyduramadım ama elbise çok hoş..

    YanıtlaSil
  2. LİLA ELBİSE YAKIŞMIŞ EMİLİA WİCKSTEAD TASARIMLARI HEP GÜZEL OLUYOR.LK BENNENT AYAKKABILARI BİR DÖNEM ÇOK ÇOK YAZIP ÇİZMİŞTİN GARDROP KEDİSİ. AYNI HASTALIK BEYİNDE TEKRAR ETTİ .MARRY ANTONİETTE ŞAŞIRMIŞ BİRDE ELİNE KIRMIZI ÇANTA ALMIŞ .

    YanıtlaSil
  3. MODACILARA GÖRE LİLA BEYAZ KREM YADA AÇIK GRİ İLE KOMBİN OLURMUŞ. PRENSES UYUMSUZDA GİYİNSE BEĞENİ ALIYOR . KÜPELER ŞAHANE

    YanıtlaSil