18 Temmuz 2017

Kate Middleton: Gosia Baczynska elbise



 

Kate Middleton, Polonya turunun 1. gününde akşam saatlerinde Varşova'daki bir kokteyl partisine katıldı. Eşi William ile birlikte kokteyle katılan Düşesimiz, bu kez alışılmış Kate tarzının dışına çıktı ve modern çizgilerde tasarlanmış bir elbise ile ortaya çıktı. İşte Kate'in Polonyalı tasarımcıya ait kıyafeti ile ilgili detaylar...


Kate, Polonya gezisinin ilk gününde bizleri şaşırtmayı başardı ve keskin hatları ile dikkat çeken bir tasarımla kokteylde boy gösterdi. İnce düşüncesi sebebiyle gittiği ülkeleri kıyafetleriyle selamlayan Kate, bu kez Polonyalı ünlü moda tasarımcısı Gosia Baczynska'ya ait bir elbise giydi. Modacı bu elbiseyi Kate için tasarlamış. 


Ezber bozan elbise, boyutlu tasarımı ve belindeki zarif kemeri ile dikkat çekiyor. Kağıttan kesilmiş hissi veren tasarımın üst kısmını Kate'e yakıştıramadım. Açıkçası, göğüs bölgesindeki 'sivri' dikişler kötü görünüyor. Kate'in bu görüntüye neden izin verdiğini pek anlamıyorum. Dikiş bilgim hiç yok ama bu tarz bir sorunun da çözülebileceğini düşünüyorum. Derin V yakayı kolye ile desteklemesi güzel, lakin bu sefer de göze fazla geliyor. Midi boy etek boyuyla birlikte giydiği bilekten atkılı ayakkabılar da bacak boyunu olduğundan kısa göstermiş. Yine de cesur ve özgün bir tasarım giydiği için alkışı hak ediyor.


Kate'in sahte inci küpeleri ve kolyesi Balenciaga 'Eugenia'...
Daha önce bu iki takıyı da farklı kombinlerde kullandı. 


Gianvito Rossi 

Kate'in bu elbiseyle kombinlediği şık ayakkabısı Gianvito Rossi... 
Mary Jane ayakkabıları da daha önce kullanmıştı.


Kate, kıyafetini saten Prada clutch çantası ile tamamladı.


Kate'in topuzu da çok şıktı.
İnci küpeleri ile çok klas gözüküyor. Ama bu elbisenin saçı değil.
Kokteyl seçimi böyle... Siz neler düşünüyorsunuz?

Fotoğraflar: Daily Mail



2 yorum:

  1. ben de saçı beğenmedim yoksa kolye ve elbise süper.. altına bir CL siyah stiletto giyeymiş süper olurmuş..

    YanıtlaSil
  2. ELBİSE GÜZEL ŞIK NAZAR DEĞECEKLER BİZİM MARRY ANTONİETTE NE DİYELİM MAŞALLAH NAZAR DEĞMEZ İNŞALLAH

    YanıtlaSil