24 Ocak 2018

Recycle Kate: Seraphine Natasha Manto


Kate Middleton, üçüncü hamileliği sürerken görevlerine devam ediyor. Bugün de İngiltere'nin soğuk ve yağmurlu bir öğleden sonrasında Londra'da King's College'daki Maurice Wohl Klinik Sinirbilim Enstitüsü'nü ziyaret etti. Kate'in hamilelik stilinde çoğunlukla gardırobunda bulunan parçaları değerlendirmesi dikkat çekiyor. Aslında iyi de yapıyor, zira çok güzel zamansız parçalara sahip... Hal böyle olunca bugün de yine dolabından çıkardığı Seraphine marka mantosunu ve elbisesini yeniden değerlendirmiş. O halde ayrıntılara yakından bakalım...



Kate bu kombini hiç bozmadan 2015 yılının Ocak ayında giymişti. Burada bir Jaeger kapitone çantası ve Jimmy Choo Georgia ayakkabıları farklı... 2015 yılındaki kombini hatırlamak isteyenler buraya tıklayabilir. Bu mantonun modelini çok seviyorum zira hamile bir hanım için hem rahat hem de şık bir görüntüsü var. Zaten rengine diyecek pek bir şey yok. Mavi ve mavinin tüm tonları Kate'e çok yakışıyor.


Kate'in elbisesi yine hatırlayacağınız Seraphine Florie... Kate bu görevinde eforsuz şıklık yakalamak istemiş gibi görünüyor. Güvendiği iki giyim parçası ile riske girmeden şık görünmeyi başarmış.


Rahat kıyafeti ile pratik bir saç modeli tercih etmiş... Yapılan bu at kuyruğunu çok sevmedim ama yine de yağmurlu bir günde derli toplu saçlar için iyi bir seçim yapmış. Ben yine yorgun göründüğünü düşünüyorum ya da Kate'in yaşlandığını kabul etmek istemiyorum (:


Fotoğraflar: DailyMail

3 yorum:

  1. hamile hamile koşturup durmak hiç kolay değil kimbilir nasıl yoruluyor da belli edemiyor nefes bile alamıyordur o şimdi terliyordur ve o paltoyu da hiç çıkartmamış üzerinden ara verse bari görevlerine de dinlense..

    YanıtlaSil
  2. MANTOYU BEĞENDİM RENGİ MODELİ ÇOK HOŞ KALIN TOPUK LACİVERT AYAKKABI KAPİTONE ÇANTA AYRI GÜZEL NAZAR DEĞMEYELİM BU ARALAR DOLABINDAN GİYİNİYOR

    YanıtlaSil
  3. Kadına hep aynı makyaj yapıyorlar, sanki hiç yaşlanmıyormuş gibi geiyor ama iki fotoğrafı yan yana koyunca farkı çıkıyor ortaya. Düğmeler de zor mu kapanmış ne :)

    YanıtlaSil