9 Ekim 2018

Recycle Kate: Emilia Wickstead elbise


Cambridge Dükü ve Düşesi, Londra South Bank'daki Ruh Sağlığı Zirvesi için ortaya çıktı. Kate'in görevlerine başlamasının ardından, eşiyle birlikte ilk kez bir etkinliğe katılmış oldu. Kate Middleton'un bugünkü seçimi ise gardırobunda bulunan bir parça... Leylak rengi Emilia Wickstead elbisesini yeniden değerlendiren Düşes, ışıltısıyla yine tüm dikkatleri üzerine çekti. Haydi Kate'in seçimlerine biraz daha yakından bakalım...


Kate bugün yeniden giymeyi tercih ettiği elbisesini, geçen sene Almanya  gezisinde giymişti. Hatta, elbise o dönem o kadar sevildi ve popüler oldu ki, tasarımcısı ismini 'Kate' olarak değiştirip üretmeye devam etti.


Düşes'in elbisesi yeni değil dedim lakin çantası için tam tersini söyleyeceğim. Kate'in yeni cicisi Aspinal Of London marka, modelin ismi ise Midi Mayfair çanta... 



495 GBP fiyatla satılan çanta parlak krokodil baskısı ve leylak rengi ile dikkat çekiyor. Ben çantayı beğendim zira Kate'in tarzına yakışan kullanışlı bir model diye düşünüyorum. 


Son olarak, Kate'in ayakkabı tercihi yine çok severek giydiği Gianvito Rossi Pralin stilettolarından yana oldu. Ben Kate yine çok beğendim, pırıl pırıl ve enerjik görünüyor.


 Düşesin dönüşü gerçekten muhteşem oldu.  
Üç çocuk sahibi yeni doğum yapmış bir anne olarak harika görünüyor!

Fotoğraflar: DailyMail ve Pinterest



2 yorum:

  1. dinlenmiş kendine gelmiş zaten son düğünde de çok güzel görünüyordu bence..

    YanıtlaSil
  2. Bu elbisenin rengini çok beğeniyorum. Modeli de güzel.

    YanıtlaSil