28 Ocak 2020

Recycle Kate: Dolce & Gabbana Tüvit Takım


Cambridge Düşesi, Kate Middleton bugün Evelina Londra'daki yaratıcı bir atölyeye katıldı. Bu etkinlik için yine geri dönüşüm stilini devam ettirmiş Düşes. İki gündür yeni parçalar giymek yerinde dolabında bulunan muhteşem parçaları yeniden değerlendiriyor. İyi de yapmış zira, bu üzerindeki tüvit takımı çok seviyorum. Çok klas ve Düşes'e de çok yakışan bir takım olduğunu düşünüyorum. Laf-ı güzafı bırakıp hemen detaylara geçeyim...



Hatırlayanlar mutlaka olacaktır, Düşes Dolce & Gabbana tasarımı olan tüvit takımı daha önce 2019 yılında giymişti. Bugün rüzgarlı hava yüzünden eteği Kate'i biraz zorlamış. Malumunuz Kate'in uçuşan etekleri bör dönem başına bela olmuştu. Neyse ki artık bu tarz kazalara asla geçit vermiyor.


Kate son zamanlardaki favorisi Gianvito Rossi blok topuk ayakkabılarını giymiş. Takı olarak Mappin & Webb tasarımı kolye ve küpelerini kullanmış.Yine yarım topladığı dalgalı saçlarını da sevdim. Genç ve dinamik bir havası var. Kıyafeti zaten daha önce de beğenmiştim Siz neler düşünüyorsunuz?

3 yorum:

  1. Majesteleri yeni giysiye bu hafta doydu çok güzel bir takim

    YanıtlaSil
  2. ben çok beğendim zayıf olduğu için böyle dokulu kumaşlar güzel duruyor üzerinde..

    YanıtlaSil
  3. Tweed kumaşı çok severim. Ancak bu biraz sertçe bir kumaş olmalı ki hiç dökümlü durmuyor. Kloş eteğin kumaşının oldukça dökümlü olması gerekir. Üstelik by kadar kısa kloş eteğin iki sakıncası var. Biri, kloş etek ne kadar uzun olursa o kadar godeli durur. Yani kloş biçklinin hakkını verir. Diğeri de elbette ki rüzgarlı havalarda giyinenin başına iş açabilir. Bir de sık sık uçağa binerken ve inerken görüntüleniyorsanız. Benden söylemesi.

    YanıtlaSil