9 Ocak 2023

Siyah renk ve Oğlak Burcu Kate Middleton


9 Ocak 1982 tarihinde doğan Catherine, (Kate Middleton) Oğlak burcuna mensup... 

Oğlak burcu deyince kafamıza ciddi bir imaj ve buna paralel olarak koyu ve nötr renkler geliyor. Bunlardan en önemlisi ise siyah renk... Peki Oğlak burcu ve siyah rengin bağlantısı nereden geliyor?


Bu bağlantıyı Oğlak burcunun yönetici gezegeni olan Satürn ile kurabiliriz. Toprak elementine bağlı Satürn'ün rengi siyahtır. Siyah, yöneticilerin de rengidir. Satürn iş dünyasını ve disiplinin olduğu her alanı yönetir. Siyah renk de bu tarz mekanlarla özdeşleşmiştir. Siyah takım elbisenin iş hayatının simgelerinden biri olması ya da mezuniyet törenlerinde taktığımız kep ve cüppelerin genellikle siyah ya da koyu tonlarda seçilmesi gibi...


Catherine de oğlak burcunun iddialı temsilcilerinden biri... Bunu özellikle Kraliyet sonrası giyim tercihlerinden görüyoruz. Kuralları olan bir yere gelin gitmesi bile bu sembolikleri çalıştırıyor. Güneşi Satürn'ün etkisinde olan Catherine, ne zaman siyah renk giyse ona çok yakıştırıyoruz. Siyah renk ile parladığını söyleyebiliriz. Prenses'in akla kazınan pek çok görünümünde siyah renk tercihlerinin olduğunu görüyoruz.


Oğlak burcuysanız, siyah renk giydiğinizde daha fazla iltifat alabilirsiniz. Matem ve yas ile özdeşleşse de kadim bilgilere göre siyah rengin her insan üzerinde farklı etkileri var. Mistik bazı bilgilerde siyah renk giyen kişinin enerjisini koruduğu söylenir. Bu yüzden bazı din adamlarını ya da enerji ile uğraşan kişileri siyah kıyafetler içerisinde görebiliriz. Ben de kendimi kötü hissettiğim zamanlarda siyah renk giymeyi tercih ederim.


Sadece güneş burcunuz değil, diğer gezegenleriniz ve özellikle yükseleniniz oğlaksa siz de bir siyah sevdalısı olabilirsiniz. Tabi ki doğum haritaları bir bütündür ve harita genelinde yorum yapmak gerekir. Yine de satürn yönetimindeki oğlak ve kova burçları siyaha sempati duyabilirler. Aranızda yükseleni, güneşi, ayı ya da venüsü oğlak burcu olup siyah sevdalısı olanınız var mı? 


Fotoğraflar: Pinterest


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder