13 Mart 2023

Trend: Loafer ayakkabı


Erkek modasından ilham alınan ve kadın modasına sirayet edip yerini garantileyen ayakkabı modellerinden biri Loafer ayakkabılar... 2023 yılında da bol bol giyilecek bu ayakkabının en güzel özelliği çok yönlü olmaları diyebilirim. İster bir jean pantolonla, ister klasik bir takım elbiseyle kombinleyin, her zaman mükemmel bir uyum sağlayacaklar. 


Birçok markanın koleksiyonlarında yer alan loafer ayakkabılar, özellikle sokak modasında oldukça popüler. Deri, süet, metalik, iki renkli, kalın tabanlı ve pastel tonlarda birçok farklı modeli bulunuyor. 


Adını İngilizce'deki "loaf" yani "tembellik etmek" kelimesinden alan bu ayakkabılar, rahatlığıyla öne çıkarken bir yandan da tarz bir görünüm sunuyor. Loafer ayakkabılar aynı zamanda sürekli koşturan şehirli kadınlar için mükemmel bir seçenek... 

Yoğun iş temposu içinde hem rahat hem de şık bir ayakkabı arayanlar için ideal bir tercih. 


Loafer ayakkabıları her mevsimde giyebilirsiniz. Kış aylarında kalın çoraplarla, yaz aylarında ise babet çorapları ile kullanabilirsiniz. Benim nazarımda zamansız bir klasik olan bu ayakkabılar, gardırobunuzun temel parçalarından biri haline gelecek ve stilinizi her daim tamamlayacak.


Fotoğraflar: Pinterest

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder