10 Mart 2023

Yaz aylarında siyah renk nasıl giyilir?

Yaz ayları denince akla açık, parlak ve neşeli renkler gelebilir lakin 2023 yaz modası trendleri bize bu yaz siyah rengi de kullanabileceğimizi hatırlatıyor. Kışın karanlık günlerine layık gördüğümüz siyah renk, şimdilerde yaz modasının öne çıkan renk eğilimlerinden biri... Peki yazın siyah renk nasıl giyilir? Haydi seçeneklerimize bakalım!

 

İşin sırrı doğru kumaş seçimi! Yaz aylarında siyah rengi kullanırken, doğru materyalleri tercih etmek önemlidir. İpek, pamuk ve keten gibi nefes alabilen kumaşlar, sıcak havada bizlere rahatlık sağlayacaktır. Siyah bir elbise veya etek gibi parçaların hafif, ince ve akıcı kumaşlardan yapılması, sıcak havaya karşı daha uygun olacaktır.


Kapalı yaz günlerinde siyah bir jean tercih edebilir yaz görünümünü dengelemek için siyah bir atletten faydalanabilirsiniz. Aynı kıyafet, serin yaz gecelerinde bir ceket ya da hırka eklenerek tercih edilebilir.


Yaz sıcağında siyah rengi kullanmanın yöntemlerinden biri ufak parçalar kullanmak ve cildin havayla temasını kesmemek... Yukarıdaki gibi kolsuz mini bir elbise ile yaz sıcağına rahatlıkla meydan okuyabilirsiniz.



"Aman siyah güneş çeker, ben almayayım" diyorsanız siyah renk seçimizi ayakkabı ve çantadan yana kullanabilirsiniz. Üstelik yaz için sandalet ve kanvas kumaştan çanta seçenekleri de ziyadesiyle fazla... Siyah hasır bir çanta da edinebilirsiniz.


Crop top'lar bu yaz da siyah giymenin en pratik, en şık ve en havalı yöntemlerinden biri...


Bu yaz siyah mayo veya bikininiz ile bu akıma uyum sağlayabilirsiniz.


Fotoğraflar: Pinterest


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder