5 Nisan 2013

Kate Middleton: Moloh Manto


Kate Middleton, eşi Prens William ile birlikte iki günlük bir İskoçya seyahatine çıkmışlar. İskoçya seyahatini duyunca, daha önce giydiği ekoseli kıyafetlerden birini giyeceğine emindim... Ekose giyeceğini doğru tahmin etmişim lakin giydiği parça eski değil daha önce görmediğimiz bir manto... Lacivert ve gri renklerindeki ekose mantosuyla karnını gizleyen Düşes, kısa mantosunu siyah opak çorap, siyah süet çizme ve siyah süet clutch çanta ile tamamlamış.


Kate Middleton'un mantosunun markası Moloh. 10 yıllık geçmişe sahip bir İngiliz markası olan Moloh hakkında tek bildiğim forumlarda okuduğuma göre Kate Middleton'un Chelsea'de çok sık uğradığı bir mağaza olması... Markanın tarz olarak 60'ların stilini andıran bir çizgisi var... Düşes, bu zamana kadar ilk kez bu markaya ait bir parçayla görüntüleniyor. Deseni ve renkleriyle güzel bir seçim olmuş. Düşes'in çizgisinin yine dışına çıkmayan bir parça...

Moloh Manto'nun fiyatı an itibariyle 425 GBP yani yaklaşık 1160 TL.


Bu arada biraz konu dışı olacak ama Kate Middleton ile Kim Kardashian'ın 5 aylık hamile olduklarını düşünürsek ve ikisini karşılaştırırsak Kim Kardashian'nın ciddi sağlık problemleri yaşadığını düşünüyor insan... Yalnız ikisi de uçlarda: Kardashian'ın vücudu bağıra bağıra hamile olduğunu duyururken, Düşes pek de kilo almayan haliyle ince fiziğini hala koruyor. Tabi bunda Kate Middleton'un karnını belli etmeyecek şekilde giyinmesi, zarif stilini hamileliğinde de devam ettirmesi ve avantajlı düzgün bir fiziğe sahip olması büyük etken...
Yarın da İskoçya gezisine devam edecek Düşes bakalım nasıl kıyafetler giyecek?

Fotoğraflar: Dailymail

6 yorum:

  1. manto yeni ama o çizmeler herhalde bir 10 senelik vardır..

    YanıtlaSil
  2. bebegin cinsiyeti belli mi?

    YanıtlaSil
  3. @audrey sorma yahu, ben bıktım o bıkmadı hiç de sevmiyorum defalarca yazdım, bu sefer de görmezden geldim (:
    @loungetime bir ara Düşes ağzından kız olduğunu kaçırmış diye okumuştum. Bir de erkek bebek istiyor diye haberi çıkmıştı. Hep dedikodu! Açıklanan net bir bilgi yok kamuoyuna (:

    YanıtlaSil
  4. Gardrop Kedisi son yazdığın paragrafa tamamen katılıyorum Kim Kardashian ın hali ne öyle her zaman zariflik daha güzel diyorum ve düşesi çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  5. kim ile kate arasında zaten ciddi bir asalet farkı var ve bu Kate'in düşes olmasından değil bence:))) çizmeler evet eski model bu kadının bir çizmesini beğenmem zaten ama palto çok hoş, çok zarif çok tatlı yine :)))

    YanıtlaSil
  6. @begum onur Aynen, asalet başka bir şey işte. Parayla da satın alınamıyor maalesef (:

    @Melislicious Evet, düşesimizde kişilik özelliği olarak bir zarafet ve asalet olduğu kesin. Her zaman çok sevimli ve tatlı (:
    Kardeşyan paranın, medyanın ve cadı annesinin kurbanı olmuş biri gibi gelir bana hep (:

    YanıtlaSil