19 Mart 2015

Kate Middleton: Top Shop Maternity Elbise


Kate Middleton,  dün sabah Woolwich Brookhill Çocuk Merkezi'ni ziyaret etti . Yardıma muhtaç çocuklar ve aileler için çalışan merkeze giden Düşes, muhtemelen doğum iznini almadan önceki son resmi görevini yerine getirdi. 8 aylık hamile olan Kate Middleton'ın önümüzdeki ay ikinci bebeğini dünyaya getirmesi bekleniyor. Kate belki de hamile stiliyle karşımıza çıktığı son kombininde eforsuz şıklık sergileyerek yine herkesi kendine hayran bıraktı. 


Düşes'in puantiyeli elbisesi Asos Maternity markasından...  
Asos'un hamile koleksiyonunda yer alan elbisenin fiyatı 47 Euro...

ASOS Maternity Wrap Skater Dress

Elbiseyi yakından incelemek isteyenler buraya tıklayabilir. Bu arada Kate'in üzerinde görüldükten sonra satış patlaması yaşayan Asos, Twitter üzerinden "korkulacak bir şey olmadığını" ve "malum elbisenin stoklarını yenilediklerini" duyurdu (:


Anvelop elbiseler Kate'in hamile tarzına çok yakışıyor. Bu arada Kate, aksesuar olarak sık kullandığı Mulberry Bayswater Clutch çantasını, Cartier saatini ve Kiki McDonough küpelerini tercih etti.


Kate'in ayakkabıları da tahmin edebileceğiniz gibi sık sık giydiği süet Stuart Weitzman 'Power' stilettolar...
Şık mantosu dikkat çekiyor. Bu mantoyu daha önce bir ya da iki kere giymiş olmalı.
Özel dikim mantonun terzisi ya da modaevi bilinmiyor.


Yine muhteşem saçları ve sade makyajıyla ışıldamış (:


Kate'in resmi görevleri şimdilik bitti ve İngiliz basınında bundan sonra katılacağı bir etkinlik olup olmayacağı konusunda bilgi yok. Henüz annelik izni almayan Kate'i doğumdan önce bir daha görebilecek miyiz meraktayım (:

Fotoğraflar: Daily Mail

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder