31 Ocak 2016

Sevgililer Günü'nde sevgilime ne hediye alsam?


Sevgiliye ne hediye alacağına karar vermek bazen zor olabiliyor. Özellikle Sevgililer Günü geldiğinde çoğu insan sevdiğine sıradan hediyeler yerine, farklı ve ilginç bir Sevgililer Günü hediyesi vermek istiyor. Eğer siz de ne hediye vereceğinizi düşünüyor ve "Sevgiler gününde sevgilime ne hediye alsam?" diyorsanız, size önerim Fotoğraf Baskılı Puzzle. Sevgilinizle resminizi ölümsüzleştirip fotoğrafınızdan Puzzle yaptırabilirsiniz! Fotoğraf baskılı Puzzle hediyenizi, Hediyenizbizdencom üzerinden sipariş verebilirsiniz. 


Hediyenizbizden.com'dan sipariş vereceğıniz Puzzle, birinci kalite özel puzzle mukavvasına dijital olarak birebir basılıyor. Aynı zamanda bu ürünler Sevgililer günü hediyesi olarak en çok tercih edilen ürünlerden biri... 99 parçadan başlayıp 500, 1000 ve 2000 parçalı puzzle çeşitleri isterseniz hazır yapılı olarak geliyor. İsterseniz de kutu içinden parçalar halinde geliyor. Kutunun üzerine de yapılacak fotoğraf basılı olunduğundan kopya çekebiliyorsunuz. İçinden aynı zamanda toz yapıştırıcı da çıkıyor ki dilerseniz sabitleyip çerçeveletebiliyorsunuz.


Puzzle kişiye özel olarak sizin için üretildiğinden, eşi benzeri de olmayan bir hediye alternatifi... Ürünler havale ya da Kredi kartı ile 9 taksit imkanı ile satılmakta. Her alışverişinizden de puan kazanıp sonraki alışverişlerinizde bu oranda anında indirim de kazanıyorsunuz. Örneğin; 89.90 TL'lik bir ürün aldığınızda sonraki alışverişinizden  8.99TL indirim puanı kazanılıyor. Fotoğraf baskılı Puzzle siparişi için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

http://www.hediyenizbizden.com/fotograf-baskili-puzzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder