11 Ocak 2018

Kate Middleton: Hobbs Gianna Manto


36. yaş gününü gizemli bir şekilde kutlayan Kate Middleton, doğum günü kutlamalarının hemen ardından görevlerinin başına döndü. Reach Akademi'de öğrencileri ziyaret eden Düşes, yeni bir parça ile karşımıza çıktı. Bilenler bilir; Kate genellikle katıldığı okul davetlerinde formal renkleri ve desenleri kullanmayı seviyor. Yine kuralı bozmadı ve lacivert tonlarında bir manto ile karşımıza çıktı. O halde hemen detaylara yakından bakalım...


Kate bu sefer de kruvaze modellerden vazgeçememiş görünüyor. Hobbs markasına ait yün manto, askeri tarzdaki havası ile dikkat çekiyor. Ben en çok arkadaki yırtmaç kısmına vuruldum. Kol ve omuzların birleşme yeri de mantoya hoş bir hava vermiş diye düşünüyorum. 

Hobbs Gianna Manto

Mantonun yaka ve cep kısmı da çok güzel. Hülasa, Kate'in bu yeni seçimini çok beğendim ve kendisine çok yakıştırdım. Bu arada manto stoklarda bulunmuyor ama yine de incelemek isteyenler için linki buraya bırakıyorum.


Kate, yeni bir manto giyse de hamilelik dönemine ait parçaları değerlendirmeye devam ediyor. Mantonun içine gardırobunda bulunan Seraphine Florrie marka çiçek desenli elbisesini giymiş. Kate bu elbiseyi Charlotte'a hamileyken iki kere giydi, bununla birlikte üçüncü giyişi oldu.  


Kate kıyafetini sıklıkla tercih ettiği Russell & Bromley çantası ve Jimmy Choo Georgia süet ayakkabıları ile tamamlamayı tercih etmiş. Bence baştan ayağa abartısız ve şık bir bir görünüm sergilemiş


En sevdiğim karelerden biri bu oldu...
Bu arada Kate'in saç modeli çok tatlı olmuş.

Fotoğraflar: DailyMail

2 yorum:

  1. çocuklarla onların boyuna inerek konuşması çok tatlı gerçekten hep öyle yapıyor zaten...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @audrey Evet ve Kate'in en sevdiğim tavırlarından biri bu. Tatlı kadın ya hu!

      Sil