19 Temmuz 2011

Bir galada Üç kırmızı

"Friends with Benefits" filminin New York prömiyerine katılan üç güzel ünlü hanım tercihini kırmızıdan yana kullanmış. Kırmızının parlak tonlarını kullanan bu hanımlardan benim oyum Emma Stone'ye gidiyor.


Emma Stone, Giambattista Valli Sonbahar 2011 koleksiyonundan kırmızı kaşmir bluz ve pembe renkte peplum etek giymiş. Kızıl saçlarını atkuyruğu yapan güzel oyuncunun nude ayakkabıları Christian Louboutin. Kırmızı ve pembe gerçekten çok yakışmış.


Mila Kunis kırmızı Lanvin elbise ve yine Lanvin marka saten ayakkabı giymiş. Kırmızı Mila'ya da çok yakışıyor ama yine de elbisenin boyundan mı yoksa ayakkabıların modelinden midir bilemediğim bir durum var. Halbuki vücut, silüet harika. Sanırım bu Mila'nın elbisesi değil. Mila'da kırmızıya evet lakin bu elbiseye hayır :)


 Emmanuelle Chriqui hanım kızımda da straples kırmızı çok güzel durmuş. Ama gözüm ayakkabılara ve ayakların duruşuna takılınca içim bir fena oluyor benim. Sanırım bu galanın kırmızısı, benim için özellikle ayakkabı farkıyla Emma Stone oldu.  Peki sizce hangisi daha iyi taşımış?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder