10 Temmuz 2011

Fırfır trendi

Geçtiğimiz hafta bir çok etkinlik vardı, bunlardan en önemlileri Paris Couture Haftası ve Harry Potter serisinin son filminin gösterimleriydi. Bu iki etkinlikte boy gösteren ünlüler fırfırlı elbiseleriyle dikkati çektiler. İrili ufaklı fırfırlar ve kat kat kumaşlar kullanılan kıyafetler genellikle beyaz renkte seçilmişler.


Harry Potter galasına katılan Emma Watson'la başlayalım. Soldaki gri kat kat fırfırlı elbise Oscar de la Renta'ya ait. Bu kadar fırfıra boğulmasından hoşlanmadım ama elbisenin üst kısmı çok hoş.

Sağdaki elbise ise  Rafael Lopez. Transparan elbisenin hem danteli hem de fırfırı var


Solda Clemence Poésy'i Nina Ricci marka beyaz fırfırlı elbisesiyle görüyorsunuz. Açıkçası belindeki siyah kemer ile ayağındaki yine siyah renkte ayakkabıların uyumunu çok beğendim.

Sağdaki Alexa Chung Chanel defilesine yine Chanel marka bir kokteyl elbisesiyle katılmış. Yaka kısmındaki fırfırlar dikkat çekiyor. Oxford tarzı ayakkabıları ve Chanel Chain modeli çantasıyla kombinini tamamlamış.


Valentino'nun Paris Couture Haftası'nda düzenlediği "White Fairy Tale Love Ball" organizasyonuna katılan bu iki hanım da beyaz elbiselerinde fırfırı seçmişler.

Solda Margherita Missoni'yi kendi markalarına ait boncuk ve fırfırlarla süslenmiş elbisesiyle görüyoruz.

Sağ cenahta ise Anne Hathaway, Valento elbisesiyle adeta bir prenses gibi duruyor. Boncuk süslü fırfırları olan elbisesi, saç bandı ve dağınık saçlarıyla peri gibi gözüküyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder