2 Temmuz 2011

Düşes'in Kanada gezisi

Kuzey Amerika turuna çıkan İngiltere Kraliyet tahtının vârisi Prens William ve eşi Kate Middleton ilk olarak Kanada'yı ziyaret etti. Bir hafta boyunca sürecek resmi ziyarette Düşes'in elbette ne giydiği çok fazla konuşuldu.

Önce Erdem Moralıoğlu tasarımı elbisesine bakalım. Düşes, Türk asıllı Kanadalı modacının pre-spring 2012 koleksiyonundan lacivert renkte dantelden şık bir elbise seçmiş.

 
Erdem Pre-Spring 2012

 Fotoğraf: tlfan
 Kate Middleton'un bu ayakkabılarını hatırlıyor olmalısınız. Sıklıkla giymeyi tercih ettiği bu nude renkli ayakkabılar LK Bennett marka. Ayrıyeten bkz.

Fotoğraf: tlfan
Clutch çantanın markası LK Bennett.

Fotoğraf: tlfan
Düşes'in saçları şahane :)
Fark ettiniz mi bilmiyorum, Düşes katıldığı organizasyon ve gezilerde giydiği kıyafetlerle göndermelerde bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde Afganistan'dan dönen askerlerle buluşmasında giydiği askeri temalı ceketi hatırlayın. Şimdi de Kanada bayrağını düşünün ve Düşes'in giydiklerine bir bakın:

 Fotoğraf: catherine-middleton.org

Kanada bayrağının renklerinde giyinen Düşes, yakasına yine tıpkı Kanada bayrağının ortasında bulunan yaprağa benzeyen bir broş iliştirmiş. Broş, İngiltere Kraliçesine aitmiş ve daha önceki Kanada ziyaretinde Kraliçe de bu broşu takmış. Düşes'in şapkasındaki yaprağa da dikkatinizi çekerim :)

 Fotoğraf: catherine-middleton.org

Kate Middleton'un elbisesi yine nişan fotoğraflarında giydiği elbisenin aynısı. Elbise Reiss marka modelin ismi Nannette. Düşes gerçekten de her kıyafetini değerlendiriyor.

Düşes'in clutch çantası çok değişik. Yelpazeyi andıran çanta Anya Hindmarch marka.

 Fotoğraf: catherine-middleton.org

Giydiği kırmızı topuklu ayakkabılar ise Hobbs Albini Square Cut Court

 Fotoğraf: tlfan
 Eveeet... Düşes'in 2006 yılından beri sahip olduğu ve sık sık giydiği Issa marka elbise burada yine karşımıza çıktı. Dolgu topukla  giymeyi tercih ettiği elbiseyi bu kadar giydiğine göre çok seviyor olmalı...

 Fotoğraf: Dailymail

Düşes Issa'yı hakikaten seviyor. Akşam katıldığı davette mor renkli Issa marka elbise giyen Düşes, yakasına yine yaprak motifli broşunu iliştirmiş. Saçı ve makyajıyla yine çok zarif.

Fotoğraf: Dailymail


Kanada'daki 3. günlerinde Düşes'in seçtiği kıyafet Catherine Walker tasarımı gri bir elbise oldu. Bu arada Lady Diana da, Catherine Walker'ın koleksiyonlarının sıkı bir takipçisiymiş. Kate Middleton'un gri renkteki clutch çantası Hobbs marka.

 Fotoğraf: tlfan


Düşes, Kanada turunun 4. gününde ikinci defa Erdem Moralıoğlu tasarımı bir elbiseyle boy gösterdi Erdem marka mavi elbise yine pre-spring 2012 koleksiyonundandı. Ben bu elbiseyi ilk giydiğinden daha çok beğendim.


Fotoğraf: tlfan
Ayakkabılar meşhur LK Bennett Sledge 2, çanta da LK Bennett. Farkındaysanız Düşes mavi-lacivert tonlarını da çok sık kullanmaya başladı.


Prens Edward Adası'na giderken pudra tonlarına bürünen Düşes, LK Bennett Sledge 2 ayakkabılarını ve yine LK Bennett Natalie clutch çantasını kullandı. Kolsuz elbisesi Joseph Vanessa.  Ceketi için herhangi bir malumat yok. Ama öğrendikçe güncellemeye çalışacağım.

Fotoğraf: AP

Foto: Dailymail

5. gün Düşes Alexander McQueen marka Sarah Burton tasarımı denizci temalı bir elbise giydi. Elbise 1920'li yılların modası olan bir model. Lacivert ayakkabılar yine daha önce giydiği Prada'lar.



Bu arada aynı elbisenin lacivert rengini Sarah Jessica Parker 2006 yılında giymiş.




6. gün  Malene Birger marka elbise giyen Düşes, meşhur LK Bennett nude renk ayakkabılarını ve yine LK Bennett clutch çantasını kullandı.



Malene Birger Bullet Elbise

 Foto: tlfan

 Slave Gölü ziyaretinde ise Düşes skinny jean, gömlek, ceket ve dolgu topuk ayakkabılardan oluşan bir kombin giydi. Düşes'in skinny jean'i J Brand marka. Smythe marka lacivert ceket tercih eden Düşes, içine krem rengi ve markasını öğrenemediğim bir gömlek giymiş.

 Foto: tlfan


Calgary Havalanı'nda rüzgarda bir türlü uslu durmayan sarı renkte Jenny Packham marka elbise giyen düşes yine LK Bennett ayakkabılarını giydi. Cluth çantası da LK Bennett...


Calgary'de ve Kanada'dan ayrılırken Düşes'in tercihi ise Catherine Walker marka kırmızı bir elbise oldu. Ayakkabıları söylemeyeceğim (:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder