24 Temmuz 2011

Bu takılarda bir numara var!


Numara var derken gerçekten ciddiyim. Lulu Frost markası rakamlardan oluşan "Code" adlı kolye, küpe ve yüzük koleksiyonuyla bu aralar çok fazla konuşuluyor. Bence şahane fikir, hemen hemen herkesin bir uğurlu rakamı ya da önem verdiği bir tarih (doğum günü, yıl dönümü vs.) mutlaka vardır. Ayrıca çok karizmatik durduğunu da söyleyebilirim. Firmanın numara koleksiyonuna ilham aldığı şey de enteresan. Bir kaç yıl önce New York'da Plaza Otel'in oda kapı numaralarından esinlenmişler. Sonra Plaza koleksiyonu meydana çıkmış. "Code" koleksiyonu da bir nevi Plaza koleksiyonundan esinlenme anlayacağınız... Yüzükleri çok beğendiğimden fiyatlarına baktım, tanesi 440 dolar. Umarım diğer takı markaları da bir an önce esinlenirler de biz de uygun fiyata alıp takarız rakamları :)
Koleksiyonu incelemek için tıklayın.

3 yorum:

  1. canım bunlar çok güzelmiş :)) çakmaya karşıyım ama birileri çabucak esinlensin hehe :p

    YanıtlaSil
  2. ya çok orijinal bir tasarım olmuş. iki güne görürüz merak etme çakmalarını. malum bizim milletimizin esinlenmede üstüne yoktur. örneğin ben kalpli, sonsuzluk işaretli yüzüklerin kısmet marka mı yoksa batya kebudi mi olduğunu anlayamıyorum. yani işportalardan bahsetmeye gerek yok, ünlü tasarımcı denen kişiler bile birbirlerinden hayli "esinleniyo".

    YanıtlaSil
  3. @gök ben de çakma alacağıma hiç almayayım felsefesini savunan biriyim, lakin burda konu esinlenme yahu :D çakma değil esin, esin ehi :)

    @lumos design doğru söylüyorsun fikir hırsızlığının kibar söylemi olmuş "esinlenme". tasarımcılar bile yaptıktan sonra ötekiler napsın. orijinal fikir olduğundan benzerlerini (bak çakma değil) bir an önce görmek isteriz :)

    YanıtlaSil