17 Haziran 2012

Düşes bu aralar neler giydi ?


Geçtiğimiz gün bir tiyatro oyunun gösterimine katılan Kate Middleton, Zara olduğu düşünülen mavi bir elbise, artık satışı olmayan Whistles Helena asimetrik ceket, Anya Hindmarch Maud clutch çanta ve Prada ayakkabılar giymiş... Ceket ve ayakkabıları sevdim ama pek numarası olmayan bir kombinasyon olmuş.


 Fotoğraflar: Dailymail


Dün de Kraliçe'nin doğum günü kutlamaları kapsamında Trooping the Colour etkinliğine Erdem tasarımı bir elbiseyle katıldı Düşes. Hatırlarsanız geçtiğimiz yıl Kanada turunda da birbirinden güzel iki Erdem tasarımı giymişti. Bu sefer giydiği elbise koleksiyonlarında gözükmüyor, muhtemelen Düşes için özel olarak modifiye edilmiş bir parça... Kumaştaki detayları ve rengini çok beğenmeme rağmen yine yaşına uymayan bir elbise seçmiş diye düşünüyorum.

 
 Fotoğraflar: JustJared

Düşes'in şapkası ise çok ilginç ve iddialı bir model. Jane Corbett tasarımı olan şapkanın Düşes'e yakıştığını düşünüyorum. Yukarıda ki fotoğrafta da görebileceğiniz üzere eliyle tokasını sürekli kapattığı clutch çantanın ise Alexander McQueen olduğunu sanıyorum. 
Hiç bir karede elini çekmemiş cidden (: 


Veee Intouch Dergi'sinin bombası! "Kraliçe için kutlamalar bahane, Kraliyet aslında Kate'nin hamileliğini kutluyor" temalı haber anonsu dikkat çekici (: Bu arada üzerindeki ceket yukarıda giydiği Whistles Helena asimetrik ceket... 
Düşes'in göbeğinin şişkinlik mi yoksa hamilelik mi olduğunu ise zaman gösterecek...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder