3 Haziran 2012

Online Alışveriş: Modanın Merkezi

D'posh gömlekler

Artık mağazaları gezmek yerine online olarak alışveriş yapmayı tercih ediyoruz. Bu talep bir çok online giyim mağazasının açılmasına sebep oluyor. Bir çok online alışveriş sitesi bizlere cazip fiyatları ve güzel ürün seçenekleri sunuyor. Bu sitelerden biri de Modanın Merkezi. 


Modanın Merkezi, ağırlıklı olarak kadın giyimi üzerine satış yapıyor. Hatta bu kategoride 2011 yılında kendi markalarını yaratmışlar.  Markalarının ismi D'posh. D'posh markasına ait ürünlerde kumaşlar özenle seçiliyor, öyle ki düğmelerine kadar kumaşa özel yaptırılıyor. Bu markada, sezonun favorisi olan şifon gömlekler ve maxi etekler benim dikkatimi çekti hemen. Bluzlar gerçekten çok şık.


Artık büyük çantaların yanısıra, clutch çantaları da çok sık kullanıyoruz. Modanın Merkezi'nde rengarenk clutch çantalar da var. Sezonun trendlerine uygun diğer çantalara da bakmadan geçmeyin diyorum.

Aranızda Japon Style modasını bilmeyen yoktur sanırım. Modanın Merkezi'nde Japon Style ürünler de var. Ürünlerin fiyatları da piyasaya göre gayet makul.
Modanın Merkezi'nde her gün yeni ürünler listeleniyor. Stoklarda kalmayan ürünleri de takibinize alabiliyorsunuz. Stoğu biten bir ürünün sayfasındaki "Haber ver" butonuna basıyorsunuz ve ilgilendiğiniz ürün geldiğinde bilgilendirme e-postası alıyorsunuz.
Yapı Kredi ve Cardfinans'a 12 taksit imkanı mevcut... 90 TL üzerindeki alışverişleriniz için de kargo ödemiyorsunuz.

Modanın Merkezi'ne gitmek için tıklayın.


1 yorum:

  1. Woow, such a great blog! I follow you now.:) You too?

    caramellacoco.blogspot.com

    YanıtlaSil