17 Ekim 2012

Yakı[şık]lı: Scott Disick


Scott Disick, Kourtney Kardashian'ın sevgilisi, çocuğunun babası... 1983 doğumlu, model ve televizyon yıldızı... Kardashian'ların Reality Show'unun kahramanlarından biri. Çoğu insana itici gelen delici bakışları var. Tüm bunları boş verirsem, fark edilmemesi imkansız şahane bir giyim tarzına sahip. Bu yüzden mutlaka izlenmesi gereken önemli bir stil ikonu olduğunu düşünüyorum. 
Scott Disick'in giyim tarzını "klasik, preppy ve lüks" olarak tanımlayabilirim. Genellikle takım elbiseden şaşmayan ünlü yıldız, cep mendili kullanmayı ihmal etmiyor. Sık sık kravat kullanıyor. Tercih ettiği kravatlar ise tanesi 200 dolaresten başlayan Hermes ve Brioni gibi markalardan... Kol düğmeleri ise dikkat çekiyor.
Oldukça gösterişli ama dozunda olan stilinde kilit noktalar, üzerine tam oturan iyi dikişli takım elbiseler, gömlekler, pastel renkler, çizgili desenler ve mutlaka loafer'ler... Ayakkabı seçiminde oldukça titiz olan Scott Disick, desenli ayakkabı giyecek kadar da cesur (:

 

2 yorum:

  1. çok hoş adam ama o kadar iticiki ne stilini görüyor gözüm ne de masonın sevimliliği ve yakışıklılığının ona çekmiş olması..

    YanıtlaSil
  2. yakışıklı adam

    YanıtlaSil