16 Haziran 2014

Sevdiğim moda blogları: Fash n Chips

 

Sevdiğim moda bloglarında bu hafta, Hollanda'dan Christine Reehorst'un blogu Fash n Chips ile sizleri tanıştırmak istiyorum. Christine, 29 yaşında ve turizm üzerine eğitim almış. 2010 yılında hobi olarak başladığı blog yazma macerası, tam zamanlı bir işe dönüşmüş. Sade tarzlardan hoşlananlar ve özellikle pantolon giymeyi sevenler için harika bir stil blogu olduğunu düşünüyorum zira, Christine harika kombinlerinde en fazla pantolon tercih ediyor.



Christine'in stili için Tomboy denilebilir. Erkeksi giyim parçalarını sıklıkla tercih etmesinin yanı sıra nötr renk seçimleri ve minimalist tarzıyla öne çıkıyor. Oversized manto ve kabanlar, erkeksi sweatshirt'ler, Jean pantolonlar ve spor ayakkabılar tarzının değişmez parçaları arasında yer alıyor. Oturmuş bir giyim tarzı olduğunu söylemek gerek... Eğer Christine'in stilini beğendiyseniz, instagram hesabını takip etmek için burayı, blogu Fash n Chips'i ziyaret etmek için buraya tıklayabilirsiniz.


2 yorum:

  1. hepsi birbirinden harika kombinler yapmış gerçekten.. bayıldım.. buarada blogumda makyaj malzemeleri çekilişi var beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. Seçtiği arkafonlar çok güzel. En son fotograf Oysho'dan pijama takım+sabahlık altına babetmi o topuklumu çözemedim. Zevkini beğendim.

    YanıtlaSil