31 Ağustos 2017

Bu Sezon Okul Çantaları Rengarenk!


Yeni eğitim-öğretim döneminin başlamasına kısa bir süre kala anne babalar okul hazırlığı telaşına girdi.Defterler, kalemler, kitaplar derken aileleri uzayıp giden bir ihtiyaç listesi bekliyor. Her yaş grubunda olan çocuklar için farklı okul ihtiyaçları söz konusu olsa da yaşı kaç olursa olsun tüm çocukların en temel ihtiyacı okul çantası oluyor. Tüm malzemelerini rahatlıkla taşıyabilecekleri çantaların doğru seçilmesi de son derece mühim. 

Tek elde ya da tek omuzda taşınan çantalar çocuklarda skolyoz ve benzeri duruş bozukluklarına neden olabildiği için uzmanların ailelere önerisi sırt çantası ya da çek çekli çantalar tercih etmeleri oluyor. Zira mevcut okul çantası modellerinin büyük bölümü de çocukların omurga sağlığına zarar vermeyecek tasarımlar kullanılarak üretiliyor. Söz konusu çocuklar olduğunda çantaların kolay kullanılabilir olması da önem kazanabiliyor.




Çocukların Sevdiği Karakterler Okul Çantalarını Süslüyor

Birkaç farklı gözü bulunan çantalar çocukların malzemelerini daha düzenli bir şekilde muhafaza edebilmelerine kolaylık sağlıyor. Bu sezon pek çok farklı marka tarafından dizayn edilerek kullanıma sunulan okul çantası modelleri bir hayli renkli! Çocukların en sevdiği karakterlerin çantalar üzerine baskı ile kazandırılmış olması, tasarımların albenisini arttırıyor. 

Barbie, Frozen, Şimşek Mcqueen, Batman, Angry Birds ve daha onlarca farklı karakterin süslemelerde kullanıldığı çantalar muhteşem görünümleriyle çocuklardan da tam not almayı başarıyor. Özellikle okula yeni başlayan çocuklar için çanta seçimi daha fazla önem kazanıyor. Çocuklara okulu sevdirmek isteyen aileler onların beğenisini alan bir çantayı seçerek okula karşı sempati duymalarını kolaylıkla sağlayabiliyor.



Çanta Ve Suluk Setleri Daha Ekonomik

Okul çantası + beslenme çantası + suluk gibi üçlü set şeklinde de temin edilebilen bu tasarımlar takım halinde dizayn ediliyor. Çocukların kendi çantalarını ve suluğunu diğer çocukların malzemelerinden ayırt edebilmeleri için baskıları ve dizaynları aynı olan setlerin tercih edilmesi ideal bir seçim olabilir. Elbette pek çok farklı okul ihtiyacı söz konusu olduğundan okul çantası fiyatları da aileler için mühim. 

Kaliteli okul çantalarını olabildiğinde uygun fiyata satın almak isteyen ailelerin tercihi Karakter Dükkanı oluyor. Onlarca farklı ürünü çeşidini indirimli fiyatlarla kullanıma sunan bu adres, çocuklarının ihtiyaçlarını set şeklinde satın almak isteyen ailelerin de imdadına yetişiyor. Sitenin sol menüsünden çizgi karakter seçimi dahi yapılabiliyor ve bu karakterin baskısında kullanıldığı çantalar görüntülenebiliyor. 



1 yorum: