1 Şubat 2018

Kate Middleton: Erdem Christina Devore Elbise


Kate Middleton ve eşi William, oldukça yoğun geçen bir günün ardından İsveç gezisinin 2. gününde bir akşam davetine katıldı. Stockholm'de bulunan meşhur Fotografiska Galerisi'ne gelen ikili, burada da büyük ilgi odağı oldular. William ve Kate, Fotografiska'ya tekneyle geldiler ve böylece Stokholm'ün güzel manzarasını seyretmeleri sağlandı. Peki Kate bu gece için nasıl bir tercih yaptı?


Kate, bu sanat dolu gece için yine Erdem imzalı bir elbise seçti. Maalesef önceki akşam seçtiği Erdem tasarımını çok tutmamış olmakla birlikte ikinci seçimini ziyadesiyle başarılı buldum. Bu elbisenin bir öncekine nazaran beğenileceğini düşünüyorum. Erdem imzalı elbise Christina Devore adıyla satışa sunulmuş. Tahmin edebileceğiniz gibi stoklarda tükenmiş. Elbisenin Çiçek desenleri basılmış kadife kumaşı ve rengi çok güzel görünüyor. 


Elbisenin Kate'e çok yakıştığını düşünüyorum, zaten mavi renk kesinlikle Düşes'in rengi ve her tonunu ustalıkla taşımayı biliyor. Bir ek bilgi olarak, elbise tasarımcının 2017 sonbahar/kış sezonuna ait...  Bu arada Prenses Victoria'nın seçimleri çok zevksiz geldi bana... İyi bir stil danışmanına ihtiyacı var sanki?


Peki Düşes bu kadar İngiliz tasarımcıya gardırobunda yer veriyor da İsveçlilere selam çakma hadisesi ne oldu diye merak edenlere cevap yine bu gece geldi. Kate Middleton, elbisesinin üzerine çok şık siyah bir manto giydi. Manto Ida Sjöstedt adlı İsveçli bir moda tasarımcısına ait.. Ida Sjöstedt tasarımı siyah manto, tasarımcının 2018 sonbahar/kış koleksiyonuna ait... Tabii, Kate mantoya bir önceki gün kullandığı Troy London marka sahte kürk yaka ve manşetler ile hava katmış. Bence bu şekilde çok daha havalı görünmüş.


Kate'in ayakkabı seçimi ise gardırobundan... Gianvito Rossi marka bilekten bağlı ayakkabılar bu elbise ile çok yakışmış. Kate'in dikkat çeken bir değen aksesuarı olan küpeler ise yeni... Markası Robinson Pelham. Küpeler pırlanta ve altından tasarlanmış. Fiyatı ise 4000 GBP civarında... 


Yine baştan ayağa beğendiğim seçimlerle dolu bir gece...
Düşes'in sıradaki seçimleri bakalım neler olacak...

 Fotoğraflar: DailyMail



2 yorum:

  1. O NE ÖYLE KINA ELBİSESİ GİBİ AYAK SIĞMAMIŞ KENARLARI AÇIK AYAKKABI İÇİNE KIŞ GÜNÜ İSVEÇ NORVEÇ GEZİSİ OLACAK İŞ Mİ

    YanıtlaSil
  2. Ben hiç beğenmedim elbiseyi, çok avam durmuş

    YanıtlaSil