4 Kasım 2018

2018 Sonbahar Kış sezonunda giymeniz gereken 5 trend



2018 kış trendleri arasında yer alan pek çok parça iddialı bir dönüş yapıyor. Ancak biz yazımızda bu akımlar arasında en çok öne çıkan moda trendlerini ele alacağız. 2018-2019 sonbahar kış sezonunda bir kaç trend parçayı gardırobunuza katarak bütün kış 'ne giyeceğim' derdinden kurtulabilir, burada bahsi geçen parçaların yeniden moda olma olasılığı yüksek olduğundan zamansız kıyafetleri dolabınıza ekleyebilirsiniz. İşte karşınızda 2018-2019 kış trendlerinden en mühimleri!



Ekose ve leopar desen

2018 kışında 'olmazsa olmaz' iki desenden söz ediyorum. Her iki desen de dönüp dolaşıp yeniden moda oluyor. O halde, bu iki desene gardıropta yer açmanın sakıncası yok. 


Kareli desenler genellikle dış giyimde, ceketlerde ve pantolonlarda dikkat çekiyor. Leopar da ağırlıklı olarak kabanlarda yer alsa da hemen her şeyde kendini gösteriyor.


Tüvit

Kışın hem zarif giyinmek isteyip hem de üşümemek istiyorsanız, tüvit kumaştan parçalar imdadınıza koşacaktır. 2018 kışında özellikle tüvit takımlar ve tüvit ceketlerin yükselişine tanık oluyoruz.



Klasik retro kabanlar

Militer havası olan modeller, belden kuşaklı yün mantolar, oversized kabanlar, ayak bileklerinde biten mantolar... Puf kabanlarda özellikle 80'lerde giyilen modellerin bir adım daha öne çıktığını söylemek mümkün. 80'li yılların Bomber ceketleri ve kayak montları da size ilham verebilir.


Pul ve payet

Moda haftalarında sokaklara sirayet eden ve ziyadesiyle rağbet gören pullu payetli parçaları burada anmazsak ayıp olur. Aklınıza gelebilecek her parçada payetler kullanılıyor. Pul ve payette daha çok gümüş metalik tonlar öne çıkıyor.


Triko

Kışın demirbaşı triko parçalar bu sezon trend olarak anılıyor. Özellikle deri ve trikonun bir arada kullanışı çok revaçta.


Triko elbiseler, balıkçı yaka kazaklar, etekler ve ceketler hem şık hem de konforlu bir kış vaat ediyor. 


Fotoğraflar: Pinterest

3 yorum:

  1. pul payet ve leopar deseni zaten detay parçalarda sürekli kullandığım bir şey benim... trend olmasa da kullanırım yani .-))

    YanıtlaSil
  2. Tüvitin moda olmasına sevindim.

    YanıtlaSil
  3. Trikolar ozellikle pantolon ve kloş ya da dizalti modeller olmak uzere eteklerde çok yaygın.bu aralar her markanin koleksiyonunda gormek mümkün

    YanıtlaSil