29 Nisan 2023

Trend: Straplez Elbise

 
Straplez elbiselerin popülerliği geçtiğimiz yıllarda da devam etti, ancak 2023 yazında özellikle dikkat çekiyorlar. Omuz bölgesine güvenenlerin straplez elbise modasını ıskalamaması gereken bir trend olduğunu düşünüyorum zira güzel omuzların vurgulanması kadınsı ve zarif bir görünüm veriyor. 


Straplez elbiseler, sıcak yaz günlerinde serin ve ferah tutan bir seçenek kesinlikle... Ayrıca, çeşitli kesim ve uzunluklarda bulunabiliyorlar bu da onların çoğu vücut tipine ve giyim tarzına uygun kılıyor.


Straplez elbiseleri giymenin birazcık zor olduğunu biliyorum zira bu elbiselere uygun iç çamaşırı giymek gerekiyor. Rahat bir iç çamaşırı bulduktan sonrası ise bence kolay, hem efil efil hem de eforsuz şıklık sağlayan tek parça yaz giysiniz hazır! 2023 sezonunda genellikle düz siyah olanları dikkat çekiyor ama renkli ve desenlilere de her zaman yer var...


Tatil için straplez bir elbise düşünüyorsanız, hafif kumaşlardan yapılmış bir tasarım seçebilirsiniz. Deniz kenarında şık bir plaj elbisesi olarak kullanabilir veya bikininizin üzerine giyerek plajdan restorana geçiş yapabilirsiniz. Serin havalarda modele uygun hırka ve ceketlerle de kombinlenebilir. Spor, keten ayakkabılarla günlük stile dahil edilebilir. Yaz sıcağında ise sandaletlerle rahat bir kıyafet olacaktır.

Fotoğraflar: Pinterest

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder