7 Nisan 2023

Trend: Örgü Elbiseler


Her yaz moda olan ve trend olmaktan geri durmayan örgü elbiselerden bahsedelim mi? Örgü elbiselerin en güzel yanı, her vücut tipine uygun olması... Dolayısıyla, tüm kadınlar bu elbiselerden yararlanabilirler. Bu yüzden örgü elbise edinmek gardırobunuz için güzel bir yatırım olacaktır.

Örgü elbiselerin en sevdiğim yanlarından biri de, çok yönlü olmalarıdır. Ayrıca, örgü elbiseler, yaz aylarında havadar bir his sağlayan ve bu sebeple serin tutan bir dokuya sahip...




Örgü elbiselerin renk seçenekleri de oldukça geniş... Lakin bu yaz düz beyaz ve düz siyah tığ işi elbiseler en popüler stillerden biri olacak gibi görünüyor. Ekru tonlar, açık renkler ve canlı renkler arasından seçim yapabilirsiniz. Ayrıca çizgili modeller de pek revaçta...Hangi renk seçeneğini tercih ederseniz edin, örgü dokusu her zaman göze çarpan bir özellik olarak kalacaktır.


Bohem stili seviyorsanız sezonun hem uzun hem de kısa modellerinden edinebilirsiniz. Hem rahatlığı hem de şıklığı bir arada sunan bu elbiseler, gardırobunuzun olmazsa olmazlarından biri olacak.


Fotoğraflar: Pinterest


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder