2 Mayıs 2023

Trend: Rafya


 Yaz mevsimi geldiğinde gardıroplarımızı rahat ve hafif parçalarla değiştiriyoruz... Bu yılın yaz trendlerinden biri ise hepimize rahat bir tarz sunuyor: Rafya! Bu doğal ve zarif malzeme, şu sıralar adeta bir yıldız gibi parlıyor. 

Rafya ile örülmüş sepetler, çantalar ve ayakkabılarla dolu bir yaz bizleri bekliyor!


Rafya, sahip olduğu doğal ve organik yapısıyla öne çıkıyor. Bu malzeme, palmiyelerin ince yapraklarından elde ediliyor. Herhangi bir kıyafetinize veya stilinize kolayca uyarlayabileceğiniz rafya parçalar, gardırobunuzda pratik bir şekilde yer bulabilir; üstelik yaz sezonlarında kullanabileceğiz için oldukça akıllıca bir yatırımdır. Unutmayın, moda döngülerden ibarettir!



Sahilde, pikniklerde veya şehir içinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu sepetler, içlerine ihtiyacınız olan her şeyi sığdırabilme özelliğiyle de pratiklik sağlıyor. Rafya çanta ve sepetler, rahat bir elbise veya şort ile kombinlendiğinde havalı ve salaş bir tarz yaratıyor.


Ayakkabılarda da rafya detayları kendini gösteriyor. Rafya, dolgu topuk sandaletlerde, slipper ve bağcıklı yazlık ayakkabılarda şık bir vurgu olarak kullanılıyor. 

Rayfadan yapılmış arkası atkılı düz sandaletler de çok şık...  

Fotoğraflar: Pinterest

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder