31 Mayıs 2023

Trend: Ekru rengi kot etek


Bu sezonun en gözde parçalarından biri olan midi kot etek,  özellikle ekru renkleri ile dikkat çekiyor. İlkbahar ve yaz aylarında hafif ve ferah bir görünüm sunan bu parça sokak modasının yükselen trendlerinden biri...  Midi veya maxi boyutlarda bulabileceğiniz bu kot etekler, tarzınıza ve tercihlerinize bağlı olarak seçim yapmanıza olanak tanıyor. 

Ekru renk, bana göre doğallığı ve zarafeti simgeliyor. Bej tonlarının sıcaklığı, beyazın saflığı ile bir araya gelerek ekru rengini oluşturur. Kot eteklerle birleştiğinde ise son derece güzel bir görüntü ortaya çıkıyor. Özellikle minimal tarzı seviyorsanız sadece siyah bir üst ile yapacağınız kombininiz oldukça havalı görünecektir.


Ekru renkli kot etekleri kombinlemek oldukça kolaydır. Spor bir tarz yaratmak için beyaz bir tişört veya salaş bir kazak ile kombinleyebilirsiniz. Şık bir görünüm içinse pastel tonlarda bir bluz veya gömlek ile birleştirebilirsiniz. Yazın terlik ve sandaletler; daha serin havalarda ise spor ayakkabılarınızla eforsuz şıklık sağlayabilirsiniz.


Fotoğraflar: Pinterest

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder