25 Nisan 2013

Kate Middleton: Mavi Emilia Wickstead Elbise


Kate Middleton, dün akşam National Portrait Gallery resim galerisindeki bir resepsiyona katıldı. Gözümü gönlümü açan bir kıyafetle ortaya çıkan Düşes, bence hamileliği süresince en şık kıyafetini bugün giydi. Saçı, makyajı ve elbisesiyle yine asil ve zarif tarzını konuşturmuş. Çok beğendiğim bebek mavisi rengindeki elbise bir Emilia Wickstead tasarımı... Koleksiyonlarında göremediğim bu elbise büyük ihtimalle Düşes için özel olarak dikilmiş. Kumaşının dokusu, rengi ve modeliyle gerçekten çok şık bir hamile elbisesi...


Elbisesini gri renk süet Rupert Sanderson "Malone" ayakkabılarıyla tamamlamış. Ayakkabıları daha önce de giymişti. Renk olarak güzel göründüğünü düşünsem de, baharı andıran bu güzel elbiseyi sonbaharı çağrıştıran süet bir ayakkabıyla giymesinden pek hoşlanmadım. Lakin, bütün olarak bakıyorum...Yine çok hoş ve güzel göründüğünü düşünüyorum Düşesin (:

 Rupert Sanderson "Malone"

  

Düşesin saçları ise 10 numara, 5 yıldız. Zarif elbisesiyle bu saç modeli büyük uyum içinde. Kendisi modern bir peri masalının gerçek prensesi... Fotoğraflarına bakarken bir kez daha Kraliyet için biçilmiş kaftan olduğunu düşünüyorum Kate Middleton'un...


Düşes'in elbisesini ilk gördüğümde bana ABD First Lady'lerinden Jackie O.'nun (Jacqueline Kennedy Onassis) bir elbisesini anımsattı. Dayanamayıp Google'a sorunca Jackie O.'nun bahsettiğim elbisesinin fotoğraflarını buldum. Jackie O.'nun Hindistan gezisinde giydiği elbise rengi itibariyle çok andırıyor... Hindistan gezisine şöyle bir bakınca Jackie O. ve Kate Middleton'un tarzlarını da birbirlerine yakın buldum doğrusu. Verdiğim linki incelerseniz Düşes ile Jackie O.'nun tarzlarını belki siz de benzetirsiniz... İkisi de zarif ve asil kesinlikle.

Jackie O.'nun diğer fotoğrafları için tıklayın.

Not: Bu arada Düşes'in mavi taşlı küpeleri yeni. Ama henüz bir bilgi bulamadım. Öğrenir öğrenmez post'u güncelleyeceğim (:

Fotoğraflar: Daily  Mail

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder