4 Temmuz 2023

Hangi kıyafetle nasıl iç çamaşırı giymeli?

 

Bugün, gardırobunuzdaki kıyafetlerle uyumlu bir şekilde iç çamaşırı seçmenin püf noktalarından dem vuralım! Zira, doğru iç çamaşırı seçimi stil sahibi görünmenin anahtarlarından biri... Özellikle sıcak havalarda  neyin içine ne giydiğimiz daha da önem kazanıyor. Hazırsanız, başlayalım! İşte karşınızda kıyafete göre iç çamaşırı rehberi!


Askılı ve kayık yakalı üstler: Sütyen askılarının görünmesi ile kimse uğraşmak istemez. Şeffaf sütyen askıları ise moda tarihinin tozlu sayfaları arasına gömüldü bile! Bu sebepten mutlaka straplez sutyenleri kullanın.


Sırt dekolteli üstler: Yine iç çamaşırını görünmez kılmanın mecburi olduğu bir parça... Bu parça için yapışkanlı sütyenler imdadınıza koşacak! 


Ceketler: Ceketlerde bralet tarzında iç çamaşırı seçmeniz zarif ve hoş bir görüntü verecektir. Braletlerin yanı sıra korse tarzındaki sütyenleri de kullanabilirsiniz.


Basic tişörtler: Bu tür tişörtlerle giyeceğiniz sütyenlerde, rahatlık ve destek ön planda olmalıdır. İç çamaşırı seçiminde, pamuklu ve destekli modellere yönelmelisiniz. Spor sütyenler veya elastik bir yapıya sahip olanları tercih edebilirsiniz. 


Gömlekler:  Eğer beyaz bir gömlek giyecekseniz renk tercihi önemlidir. Beyaz gömlek veya bluzlar altına ten  rengi ve pudra tonlarında iç çamaşırı giyebilirsiniz. Sütyen modeli olarak braletleri tercih edebilirsiniz. 


Halter üstler: Askıların görünme riski fazla olacağından halter tarzı üstlerde straplez sütyen kullanmak en doğru ve risksiz seçim olacaktır.


Derin V yaka: Derin V yakalar için Plunge adı verilen sütyenlerden edinebilirsiniz. 


Fotoğraflar: Pinterest

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder