8 Haziran 2023

Minyon kadınlar nasıl giyinmeli?

 Moda değişiyor, trendler gelip geçiyor lâkin minyon kadınlar hala uygun kıyafet bulma konusunda sıkıntı yaşayabiliyor! 
Ama üzülmeyin, çünkü bu durum için size birkaç işe yarar stil tüyosu vermek istiyorum. Zarif hatlarınızı ön plana çıkaracak ve daha çekici görünmenizi sağlayacak harika parçaları keşfetmeye ne dersiniz? İşte minyon kadınlar için stil ipuçları!

Yaka seçimi çok önemli!

Minyon tipli bir hanımsanız dikkat etmeniz gereken en önemli şey boynunuzu olduğundan uzun göstermektir zira uzun bir boyun hattı sizi daha iyi gösterir. Bunun için V yaka, kalp şeklindeki yakalar ve kayık yakalar tam size göredir. Dik ve balıkçı yakalardan uzak durmanızı öneririm.

Kol boyunu kısa tutun!

Özellikle ceket ve kabanlarda kol uzunluğu oldukça önemlidir ve minyon stiller için çok önemli bir detaydır. Minyon kadınların kolları daha kısa olduğu için, gardıroplarındaki en yaygın sorunlardan biri, palto, gömlek veya ceketlerin kollarının çok uzun olmasıdır. Bu yüzden kolları kıvırarak yada yukarı çekerek kullanabilirsiniz. Ceket ve mantolar için bileğin biraz üstünde olması yeterlidir bunun için saç lastiklerini kolları tutturmak için kullanabilirsiniz yada kendiniz dikebilirsiniz. Truvakar kol boyu ise sizin için harikadır. Bileğinizi kapatacak kadar uzun hemen her parçadan uzak durun.

Yüksek belden şaşmayın!

Her ne giyiyorsanız mutlaka yüksek bel olmasına dikkat edin. Yüksek bek proporsiyonu dengeleyerek daha uzun görünmenizi sağlar. Bel hattınızı etkili bir şekilde yükseltir, böylece alt bedeniniz daha uzun gözükür. Hem yüksek belli etekler hem de pantolonlar minyon kadınların stilinde harikalar yaratıyor.

Bol bol elbise giyin

Minyon vücut tipi için en ideal giyim parçası elbise olabilir zira tek parça olduğundan proporsiyonunuz dengeli gözükür. Kışın üşüyen biriyseniz yün kumaştan elbiseler ve uzun çizmeler kurtarıcınız olacaktır. Anvelop modeller, A kesimler ve mini elbiseler tam size göre!

Tek renk, tek desen ve tek parça giyinin

Yukarıdaki madde yani elbiseler de bu önerinin içinde kesinlikle... Tulumlar da sizin için ideal giyim parçalarındandır. İki parça giyinecekseniz mutlaka benzer renk tonlarında giyinmeye çalışın; amacımız tek bir hat oluşturmak, unutmayın!



Sivri burun ve ten rengi ayakkabı...

Sivri burun ayakkabıları herkese yakıştırmam ama giyen minyon bir hanımsa çok yakıştırıyorum. Bu modeller yine dengeli görünüm için sizlere yardımcı olacaktır. Bir diğer nokta ise ten renginize en yakın tonlarda ayakkabılar edinmeniz. Bu ayakkabılar bacak boyunuzu uzun gösterir.


Fotoğraflar: Pinterest


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder