21 Temmuz 2023

Kovboy çizmesi nasıl giyilir?

Kaynak: Pinterest


 Kovboy çizmeleri, moda dünyasını ele geçiren beklenmedik trendler listesinin başında gelebilir. Bunda Westerncore eğilimini besleyen sosyal medya hesaplarının gücü yadsınamaz. Ayrıca Kendall Jenner, Dua Lipa ve Millie Bobby Brown gibi ünlü isimlerin kovboy çizmelerini sık sık giymesi ve Isabel Marant, Chanel gibi moda devlerinin 2023 sonbahar koleksiyonlarında gözükmesi de bu parçanın hızla yükselmesine sebep oldu. Peki yeni sezonda kovboy botları ne ile nasıl giyilir?


Yazlık elbiseler ile giyin!

Kovboy çizmelerini giymek için kışı beklemeye gerek yok. Uçuş uçuş yazlık elbiseler yada eteklerle harika bir ikili olduklarını söylemek gerek... 

Bu çizmeler gündelik yaz kıyafetlerinize şık bir hava katarlar.


Beyaz yada açık renk pantolonlarla giyin

Açık renk pantolon paçalarının altından görünen kovboy botları sokak modasının en trend görünümlerinden biri. Bu etki için pantolon paçasının çizmenizin üzerinde kalması önemli... Bu yüzden paçaları çok dar olmayan pantolonları tercih edin.

Paçalarınızı kovboy çizmesinin içine sokun

 İster skinny jean tercih edin, ister biraz daha bol ve sarkık bir kot pantolon giyin, bunu yapmanın doğru ya da yanlış bir yolu yok... Sonuçta Prenses Diana bile bu tarz bir görünümle trend yaratmıştı.


Büyük beden ceketlerle giyin

Kovboy çizmelerinizi ofise götürmenin bir yolunu mu arıyorsunuz? Büyük beden bir blazer ile eteğinizi, elbisenizi veya şortunuzu giyin. 


Metalikleri es geçmeyin!

Metalik kovboy botları önümüzdeki sonbaharın en gözde parçalarından biri... Bu yüzden kıyafetlerinize kovboy çizmelerinizle parlak bir dokunuş yapabilirsiniz.


Püsküllü parçalarla tamamlayın

Kovboy botları bohem stile en çok yakışan ayakkabı modellerinden... Bohem stilin olmazsa olmazı püsküllü parçalarla bu çizmeleri birlikte giyebilirsiniz.


Jean şortlar ile giyin

Bu senenin yıldız parçası şortlar bu çizmelerle birlikte şahane görünüyor. Özellikle jean şortlar ile kovboy botlarını aklınızda şüphe kalmadan kombinleyebilirsiniz.


Fotoğraflar: Pinterest


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder