10 Temmuz 2023

Trend: Klasik saatler


Kol saati kavramı hepimiz için değişeli çok oldu; artık kol saatleri adımlarımızı sayıyor, tansiyonumuzu ölçüyor, işlerimizi takip etmemize yardımcı oluyor. Daha sayamadığım pek çok işlevi olan akıllı saatler her ne kadar hayatımızı kolaylaştırırsa kolaylaştırsın, moda anlayışı bakımından klasik bir kol saatinin verdiği stil sahibi havayı vermiyor...


Kol saatleri aslında yıllardır ikonik bir statü sembolü olmuştur. Bazıları için koleksiyon, bazıları için yatırım aracıdır. Klasik saatler her ne kadar yerini akıllı saatlere bırakmış gibi görünseler de son zamanlarda yeniden yükselişe geçtiler.


Klasik kol saatlerinin yeniden popülerleşmesinin sebebi, ünlü isimlerle yapılan işbirlikleri ve sosyal medya aracılığıyla yayılan fotoğraflar olarak gösteriliyor. Örneğin Bella Hadid ve Emily Ratajowski gibi ünlüler de son zamanlarda Cartier ve Breda gibi markaların saatlerini takarken görüldüler.


Çelik gövdeli ve çelik bilezikli yada çelik gövdeli deri kayışlı vintage görünümlü saatler son zamanların yükselen kol saati trendleri arasında yer alıyor.

Fotoğraflar: Pinterest


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder